Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan tudtátok nyugodtan, türelmesen kivárni, amíg a párotok megkérte a kezeteket? Főleg anélkül, hogy folyton nyaggatnátok ezzel.
Tudom, hogy el fog jegyezni, a kérdés csak az, hogy mikor (és persze a hol meg a hogyan, de ez szinte már részletkérdés). Nagyon rá vagyok pörögve a témára, és alig várom, hogy végre összekössük az életünket. Ugyan azzal is tisztában vagyok, hogy meg kell várnom, amíg ő úgy dönt, hogy most már megfelelő alakzatban állnak a csillagok, de én sosem voltam az a türelmes fajta.
Ti hogyan tudtátok kivárni, míg végre eljön az a pillanat?
Nálunk már régóta téma volt, hogy össze fogunk házasodni, csak még az nem volt lefixálva, hogy mikor. Aztán kiderült, hogy a párom egyáltalán nincs tisztában ezekkel a lánykérés meg gyűrű dolgokkal, tehát felvilágosítottam, hogy én szeretném, ha venne nekem valamikor egy gyűrűt, és hogy az eljegyzési gyűrű meg a karikagyűrű nem ugyanaz :D
A várakozás baromi nehéz volt, de tudtam, hogy mikor lesz (illetve reménykedtem benne, hogy a 3. évfordulónkon) és igazam lett.
Nem igazán volt időm izgulva várni, mert alig 1 hónapja voltunk együtt amikor megkért. Úgy volt, hogy csak ajándékba veszünk egymásnak gyűrűt, ami az ő ötlete volt. Miután megvettük őket, nem akarta odaadni rögtön. Csak mikor átértünk hozzájuk, akkor adta oda lánykérés keretében:D 17 hónappal később volt az esküvőnk. Most leszünk majd 4 éves házasok 1 hónap múlva.:)
Ha biztos vagy benne, hogy tényleg meg akar kérni akkor légy türelmes:)
Hallod, 5 évig eszembe sem jutott nyaggatni ezzel, kb. kétszer beszéltünk róla komolyan, hogy mik a terveink és milyen távlatokban és kész.
Nem vagyok én idegbeteg, hogy folyton cseszegessem.
Mi már a kapcsolatunk elején, pár hónap után nyilvánvalóvá vált, hogy nagyon komolyan tervezünk egymással, de akkor kezdtük a főiskolát, szóval nagyon fiatalok voltunk. Aztán igazából Ő hozta szóba az eljegyzést egyik szilveszterkor, hogy jövőre szeretné megkérni a kezemet. Már nagyon vártam igazság szerint, nem tudtam mikor szeretne megkérni pontosan, de amikor elutaztunk 3 napra, akkor már sejtettem, hogy akkor valószínűleg most fogja megkérni a kezemet. :)
Több, mint 3 év után volt nálunk eljegyzés és azóta már több, mint 1 éve házasok is vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!