Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti hogyan tudtátok nyugodtan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan tudtátok nyugodtan, türelmesen kivárni, amíg a párotok megkérte a kezeteket? Főleg anélkül, hogy folyton nyaggatnátok ezzel.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy el fog jegyezni, a kérdés csak az, hogy mikor (és persze a hol meg a hogyan, de ez szinte már részletkérdés). Nagyon rá vagyok pörögve a témára, és alig várom, hogy végre összekössük az életünket. Ugyan azzal is tisztában vagyok, hogy meg kell várnom, amíg ő úgy dönt, hogy most már megfelelő alakzatban állnak a csillagok, de én sosem voltam az a türelmes fajta.

Ti hogyan tudtátok kivárni, míg végre eljön az a pillanat?

2015. nov. 9. 13:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%
Nehezen :D Még engem sem kért meg De a párom azt mondta, hogy összeköltözés után valamikor majd tehát olyan 1-2 éven belül addig meg majd néha szóba hozom neki :D
2015. nov. 9. 13:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem számítottam lánykérésre.
2015. nov. 9. 13:39
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát, nekem külön nehézség, hogy már együtt élünk, a korábbi beszélgetések alapján már a tervezett időhatáron belül is vagyunk, és már folyamatosan, tudatosan megtévesztően viselkedik, hogy ne számítsak rá, és tényleg meglepetésként érjen (látványos térdelés, hogy bekösse a cipőjét, teátrális kérdésbevezetők, sejtelmes mosollyal rejtegeti a dolgozótáskáját, mintha "valami ajándék" lenne benne...), szóval kb megőrjít mostanság. Tudom, hogy erre készül. De már nagyon várom, hogy tényleg megtegye :D
2015. nov. 9. 13:41
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
Én megtévesztésből, meglepetésként nem-et mondanék. Szerintem Ez a helyzet így nagyon megalázó. Tudja, hogy alig várod, ő meg direkt húzza az agyadat. Én ezt nemigen díjaznám. Nehogy már kegyet gyakoroljon azzal, hogy megkér.
2015. nov. 9. 14:25
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
nálunk 3 év után rámutattam, a neten egy gyűrűre és közöltem vele hogy , majd ha egyszer megkér(pár éven belül) ilyen típusút szeretnék.Rögtön fogta az adást :D nem volt kedve ő uraságára várni évekig gondoltam viccesen felhívom a figyelmét arra mit szeretnék, te is ezt tehetnéd mondjuk egy helyszínnel " jaj ha egyszer megkérsz majd itt tegyed meg"(persze viccesre fogva)
2015. nov. 9. 15:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk már régóta téma volt, hogy össze fogunk házasodni, csak még az nem volt lefixálva, hogy mikor. Aztán kiderült, hogy a párom egyáltalán nincs tisztában ezekkel a lánykérés meg gyűrű dolgokkal, tehát felvilágosítottam, hogy én szeretném, ha venne nekem valamikor egy gyűrűt, és hogy az eljegyzési gyűrű meg a karikagyűrű nem ugyanaz :D

A várakozás baromi nehéz volt, de tudtam, hogy mikor lesz (illetve reménykedtem benne, hogy a 3. évfordulónkon) és igazam lett.

2015. nov. 9. 15:40
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
2 év múlva szeretnénk házasodni, 1-2 év jegyességet beszéltünk meg, úgyhogy 1 éven belül történik majd meg gondolom. De mindent az utolsó pillanatra hagy, úgyhogy tudatosan kerülöm a rápörgést, attól csak rosszabb lesz. De persze néha nehéz nem megállni a gyűrű nézegetést:)
2015. nov. 9. 16:17
 8/13 anonim ***** válasza:
68%

Nem igazán volt időm izgulva várni, mert alig 1 hónapja voltunk együtt amikor megkért. Úgy volt, hogy csak ajándékba veszünk egymásnak gyűrűt, ami az ő ötlete volt. Miután megvettük őket, nem akarta odaadni rögtön. Csak mikor átértünk hozzájuk, akkor adta oda lánykérés keretében:D 17 hónappal később volt az esküvőnk. Most leszünk majd 4 éves házasok 1 hónap múlva.:)

Ha biztos vagy benne, hogy tényleg meg akar kérni akkor légy türelmes:)

2015. nov. 9. 17:55
 9/13 anonim ***** válasza:
77%

Hallod, 5 évig eszembe sem jutott nyaggatni ezzel, kb. kétszer beszéltünk róla komolyan, hogy mik a terveink és milyen távlatokban és kész.

Nem vagyok én idegbeteg, hogy folyton cseszegessem.

2015. nov. 10. 22:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi már a kapcsolatunk elején, pár hónap után nyilvánvalóvá vált, hogy nagyon komolyan tervezünk egymással, de akkor kezdtük a főiskolát, szóval nagyon fiatalok voltunk. Aztán igazából Ő hozta szóba az eljegyzést egyik szilveszterkor, hogy jövőre szeretné megkérni a kezemet. Már nagyon vártam igazság szerint, nem tudtam mikor szeretne megkérni pontosan, de amikor elutaztunk 3 napra, akkor már sejtettem, hogy akkor valószínűleg most fogja megkérni a kezemet. :)

Több, mint 3 év után volt nálunk eljegyzés és azóta már több, mint 1 éve házasok is vagyunk. :)

2015. nov. 12. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!