Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi az az alkohol mennyiség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az az alkohol mennyiség amit elviselsz a párodtól?

Figyelt kérdés
Mennyi a túl sok? Mi állandóan ezen vitázunk, kezdek belefáradni. N 25

2016. ápr. 17. 23:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
Az ideális szerintem 0 lenne de az sajnos nagyon durva elvárás a többség szerint, de azt egészen biztosan nem tűrném amit te!
2016. ápr. 18. 02:04
 12/25 anonim ***** válasza:
53%
Én nem tudom rávenni a barátnőmet :D na majd egyszer.
2016. ápr. 18. 02:53
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Jól írják, ez már alkoholizmus.

Legalábbis, ha ő nem az, akkor ki?

2016. ápr. 18. 04:20
 14/25 omba ***** válasza:

Ne vitázz ezen, még megpróbálhat lejönni a szerről, nekem kb ilyen mennyiségél még ment magamtól, de nem volt egyszerű. Ez már az erős függőség, akárhogy is nézzük.

Ha hosszabb távon akartok egymástól valamit, hát az macerás lesz így... család, gyerek...

A Fanta vadmálna tök jó ital.

2016. ápr. 18. 09:05
 15/25 anonim ***** válasza:
A párod alkoholizálását én nem tűrném. Nekem sok a napi 3-4 sör, hétvégén meg részegségig. Ez már az alkoholizmus előszobája. Nem is értem mi a fas.zért kell inni?? Nem is finom a pia! És részegnek lenni se éri meg...1-2 óra bódulat és jókedv...majd jön a fejfájás, rosszullét 5x annyi ideig. BRRR. Nálunk a férjem csak alkalomadtán iszik. Akkor sem részegségig. Havonta 1-2-3 sör (időtől függetlenül, hétvégén meccs alatt), télen havonta 1-2 pálinka vagy valami tömény.
2016. ápr. 18. 09:19
 16/25 anonim ***** válasza:
10%

"Nem is finom a pia!"

Beszélj a magad nevében, nekem ezerszer jobban ízlik a sör, mint a cukros lónyálak, vagy a víz.

Ha úgy adódik, akkor én is simán legurítok napi 2-3 üveg sört, vagy pár pohár bort. Viszont az égvilágon semmi bajom nincs, ha épp nem úgy jön ki a lépés, és "nem tehetem meg", hogy aznap igyak.

Én csak akkor kezdenék aggódni, ha hétköznaponként is mocsok részeg lenne a párom, illetve problémái lennének, ha nem ihatná meg a napi adagját.

Amíg a napi 1-2 üveg sör, vagy 1-2 pohár bor csak egy kellemes plusz, és nem szükséglet, addig nincs baj részemről.

Le leszek pontozva, ez van, véleménykikérős kérdés, én meg ezt gondolom :D

2016. ápr. 18. 16:46
 17/25 anonim ***** válasza:

Jól mondják a többiek, ez alkoholizmus, de legalábbis ha még nem, akkor az lesz előbb vagy utóbb. Hagyd ott, nem éri meg, hogy az egész életed tönkretegye. Inkább keress egy normális férfit, aki téged szeret, és nem az alkoholt.

Nálam ez már túl sok. Nekem szerencsém van, mert ilyesmin nem kell aggódjak, a párom nagyon ritkán iszik, akkor is talán egy-két pohár bort vacsora előtt.

2016. ápr. 18. 18:24
 18/25 Titusztitusz ***** válasza:
30%
0 gramm, avagy 0 %-ék...Mivel én nem fogyasztok alkoholos italokat sem nagy, sem kis mennyiségben, hát akkor ez nálam alapelvárás mindig a partneremet illetően is...
2016. ápr. 18. 19:21
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem tiltottam sosem a baràtnőimnek , hogy igyanak pàr felest, nagyon nagyon ritkàn évente 3-4alkalommal ha vigyorgósra issza magàt (VELEM) azt elnéztem.Vagy ha csalàdja/rokonsága tàrsasàgàban isznak kicsit semmi gond. De mivel ha egyedülàlló vagyok a részeg lànyokat tudom mennyire könnyü megkapni akiknek pasijuk van azokat is beleviszik a szinglibaràtnőik.Szórakozó helyen ahol vadásznak rá a pasik megtudom , hogy olyan tàrsasàggal van ott akik beleviszik az ivàsba akkor egyszer figyelmeztetés másodszorra repül.

Én sem iszom csak ünnepeken, családi összejöveteleken céges bulikon (1-2 felest 1 sörrel) na meg disznó vágàsokon. Volt baràtnőm a,születésnapomin vedurcàzott, hogy merten inni a vendégekkel 3-4kört az rosszul esett.

2016. ápr. 18. 20:18
 20/25 anonim ***** válasza:
Kérdésedre vàlaszolva ,ami ennél több az szakìtó ok. Ja és egy érdekes megerősìtés: exem nem szerette popsiba (én sem) de ha ivott a csoport tàrsaival mindig oda kérte, rosszabb esetbe meg làzitották ilyenkor baràtnői ellenem.
2016. ápr. 18. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!