Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az az alkohol mennyiség amit elviselsz a párodtól?
Figyelt kérdés
Mennyi a túl sok? Mi állandóan ezen vitázunk, kezdek belefáradni. N 252016. ápr. 17. 23:17
2/25 anonim válasza:
Mindenki annyit igyon, amennyit nem szégyell. +1 pohárka :P
4/25 A kérdező kommentje:
Zavar, hogy (szerintem) sokat iszik a párom. Hétközben ha iszik, akkor este lemegy 3-4-5 doboz sör. Hétvégén meg annyi amíg be nem rúg. Állandóan ezen "problémátok". A gond, hogy a haverjai is ilyenek.
2016. ápr. 17. 23:23
5/25 A kérdező kommentje:
Én nem iszom egyébként soha. Nagyon gáz, higy akármilyen program van, a vége mindig a berúgás.
2016. ápr. 17. 23:24
6/25 anonim válasza:
Az alkoholistakkal nem erdemes egyutt maradni, ez csak rosszabb lesz. Ramegy a fel eleted es nem nyerhetsz vele semmit.
7/25 anonim válasza:
Ez Magyarországon egy igen súlyos probléma és csak kevesen ismerik be.
Pontosan így kezdődik minden gond, ahogy most leírtad. Bármilyen nehéznek tűnik de itt csak két lehetőség van:
Vagy változtat a szokásain de gyorsan, vagy otthagyod. Különben ez nem biztos, hogy tündérmese lesz.
8/25 anonim válasza:
Sajnos a párod alkoholista. Vegyen erőt magán és tegye le az italt. Vagy csökkentse napi 1 dobozra. Ennek nem lesz jó vége.
9/25 anonim válasza:
Amit írsz, azt alkoholizmusnak hívják, azaz napi szinten iszik. Tök mindegy mennyit, kell neki a napi adag. Én is azt javaslom, hogy vagy hagyd ott, változtasson. Bár én egy ilyen emberben nem tudnék bízni. Kérdésedre válaszolva alkalmanként 3-4 feles nem zavar. Mi fogyasztunk alkoholt, de pezsgőből 1-2 üveg a maximum, sörből fejenként 2, töményből is 1-2 vagy 1-2 koktél. De nem minden nap, hanem mondjuk havi 1, amikor elmegyünk valahova.
10/25 anonim válasza:
annyit viselek el, amennyit én iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!