Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nálatok milyen "szabályok"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok milyen "szabályok" vannak? Mivel kell igazodni a másikhoz?

Figyelt kérdés

Ezekhez mit szólnátok?

Amikor hazaérsz moss kezet és lehetőleg öltözz át. Ha mégsem öltöztél át, ne feküdj kinti ruhában az ágyba.

Nem csak ennyi, hanem jopár ilyesmi "szabály".

2016. ápr. 14. 18:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csak megegyezések vannak, abból se sok:

Szólunk, ha valakit meghívunk, ételt nem hagyunk elő (mert a kutya megenné), és hogy ha valami gond van, azt megbeszéljük.

2016. ápr. 16. 18:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Nálunk se nagyon vannak szabályok, úgy érzezném magam, mintha még otthon laknéka szüleimmel és folyton utasítva lennék milyen házi munkát kell elvégezni, meg hogy ne járjak mezítláb és tárasi...

Midnketten tudjuk mit hogy illik, nem kellenek hozzá szabályok, ha valemyikünk látja, hogy valami koszos letakarítja, nyilván mindig kezet mosunk, ruhákat a helyre rakjuk ez egyértelmű.

Néha ha valahol ottmarad egy kis szemét például valami kis nasi papírja hát istenem, majd aki meglátja kidobja.

Egyébként meg mindkettőnknek vannak feladatai, amik maguktól alakultak ki, sosem beszéltük meg. Például mindig én mosogatok, főzök, de szemetet még sosem vittem ki,amióta együtt élünk, fürdőt se pucoltam még ezeket mindig a párom intézi kérés nélkül.

2016. ápr. 17. 11:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk se sincsenek így lefixálva dolgok.Mindketten kivesszük a részünket a háztartási és egyéb dolgokból.Párom férfi létére univerzális főz mos takarít..ahogy én is.
2016. ápr. 17. 13:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezek nem szabályok, hanem olyan alapvető dolgok, amiket minden kultúrált ember magától tud. Az már rég szomorú, ha szólni kell, hogy öltözz át, moss kezet...

Amúgy ilyen még a cipővel ne járd össze a házat, főzés után takarítsd le a pultot, fürdés után öblítsd le a kádat, ha elfogyott a wc papír rakj ki újat...

Csupa olyandolog ami egy normális együttélés alapfeltétele.

2016. ápr. 18. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!