Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogy bírnátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy bírnátok ezt?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 1,5 éve vagyunk és lakunk együtt. Az elején megbeszéltük a vitásabb dolgokat pl hogy nem megyünk el discoba a másik nélkül stb.. Mostanra már dolgozik és suliba is jár én meg egyetemre járok szóval sokszor van az hogy 1-2 órát találkozunk délutánra és megy dolgozni aztán meg hazaér és el is alszik. Amikor meg nem csinál egész nap semmit és tudnánk mi is programozni akkor elmegy inkább a barátnőivel,meg ennek,annak a szülinapjára éjfélig. Engem borzasztóan zavar és megkérni se lehet hogy legalább 1-et mondjon le pl a heti 3 barátnőzésből amikor ő is ráérne meg én is mert kiakad hogy én elszakítom a barátnőitől meg mi az hogy én nem engedem. Úgy érzem már fontosabbak a barátnői neki mint én és már nem igazán bírom így sokáig. Leülni megbeszélni nem lehet vele hiába próbáltam mert olyan mintha a barátnői jobban érdekelnék őt mint én. Ti mit csinálnátok? 22/F
2016. ápr. 14. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Nem szeretnélek lelombozni, de le kell. Szerinted, ha szerete téged és te lennél az egyetlen pasi az életében akkor azt az ici-pici időt amit végre veled tölthetne, elcserélnié a "barátnőire"? Na ugye. Egészen biztos vagy benne, hogy ilyenkor "barátnőivel" van? Szerintem megcsal téged és van neki más. Szakíts vele. Ha esetleg mégse lenne senkie (amit kétlek, mert zsigerből megmondom, hogy van) akkor is, minek kéne egy olyan barátnő, aki azt a pár órát is inkább barátnőivel töltené helyetted. Szóval a helydben én szakítanék vele. Fiatal vagy és ha még egyetemre is jársz, ne félj hamar találsz olyat aki feledteti veled.
2016. ápr. 14. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, hogy ezt nem érdemes tolerálni. Főleg, ha meg sem lehet beszélni vele. Ha nem érti meg, hogy időt szeretnél vele eltölteni, akkor neki ez már régen nem olyan fontos. Fontosak a barátok, de az embernek a párja is a barátja, méghozzá az egyik legjobb kéne legyen.
2016. ápr. 14. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Én megkérdezném Tőle, hogy szeretne-e velem több időt eltölteni. Megjegyezném, hogy nem a lakótársam,meg nem a haverom aki egy szobát bérel mellettem. Én is nő vagyok, de nekem nem fontosabbak a barátnők a páromnál. És ez így van rendjén. Szerintem fiatal még.
2016. ápr. 14. 15:21
 4/4 Scorpus válasza:
100%

Kuka! Nem elég hogy a kommunikációra sem hajlandó de a kapcsolat minimális ápolására sem. Mit akarsz még ettől a "kapcsolattól"?

Állítsd válaszút elé. Vagy hajlandó egészséges kompromisszumra vagy vége.

Az is lehet hogy nem akar Ő szakítani, arra vár hogy megund a helyzetet.

Egy normális kapcsolat nem így működik.

2016. ápr. 14. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!