Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Minden hétvégét a barátomnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden hétvégét a barátomnál töltök. Miért nem kér meg végre hogy költözzek hozzá?

Figyelt kérdés

Két hónapja megkérdezte hogy ha eljutunk odáig, akkor hozzáköltöznék-e. Igent mondtam. Azóta eltelt két hónap, és egyre ritkábban emlegeti , pedig ott töltöm a hétvégéket :(

A hétköznapokon csomót átjár egy haverja akár éjfélkor is és akkor játszanak vagy iszogatnak, lehet ezt a "szabadságát" félti?

Ma próbáltam neki feldobni a témát, hogy milyen lesz majd ha összeköltözünk de nem reagált. Viszont kérdezte hogy hétvégén átmegyek-e. Szerintetek? Nem tudok kiigazodni a férfiak észjárásán...

8 hónapja vagyunk együtt

2016. ápr. 11. 18:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tehát az a megoldás, hogy okozzunk neki kényelmetlenséget, amitől azt várjuk, beleugrik egy olyan szituációba, ami még kevésbé van ínyére.

Női logika (nem tudom utolsó, nő vagy-e)?

2016. ápr. 14. 10:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a kellemetlenséggel pont az ellenkező hatást lehet elérni. Miatta nem fog tudni pl lefeküdni aludni, fáradt lesz, ki lesz a hibás? A lány, mert őt kellett hazahozni. Pár alkalom is az orra alá dörgöli. A kellemetlen helyzetekből alapvetően menekülnek a pasik, ha ilyenből beleugrana az összeköltözésbe, akkor tudja hogy csak rosszabb lesz.

Egyetlen egyszer érdemes eljátszani: amikor ott van a haver! Így megtudható, hogy a haver a fontos vagy ő.

Egyszerűbb rákérdezni, tisztázni, hogy mit akar, akarja-e már az összeköltözést, vagy csak érdeklődés volt.

2016. ápr. 14. 10:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Van egy jó hírem: érted a férfiak észjárását. Félti a szabadságát.

Egyébként még egy éve sem vagytok együtt miért kellene már most hozzá költöznöd?

2016. ápr. 14. 17:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Átfutott rajta, hogy beköltöznél-e egyáltalán, de miután ő átgondolta, már annyira nem tartja jó ötletnek, mert (amúgy valószínű a menekülés) hisz ha beköltözöl, mi lesz a pasis ivós estékkel? Meg fogja valaki mondani, hogy mit csináljon, mert nem lehet a földön hagyni a szennyest, le kell vinni a szemetet, segíteni kell a másiknak stb. ez mind-mind plusz feladat és felelősség. Így megszabhatja hogy mikor mehetsz hozzá, hisz otthon van!
2016. ápr. 14. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Leírom az én véleményemet. Szerintem ez a pasi még nem érett meg az osszeköltözésre. Nem érdemes erőltetni. Neki ez most nagyon kényelmes, hogy átjársz hozzá hétvégenként. Nekem a posztodból az jött le, hogy ő most nagyon jól érzi magát így ebben a kapcsolatban, de nem akar előrebbre lépni. (Értsd: összeköltözés) 8 hónap még nem olyan nagy idő. Nem tudom hány évesek vagytok. Én a helyedben még várnék egy kis idöt. 1,5-2 éves kapcsolatnál már érdemes leülni egy közös nagy beszélgetésre, hogyan képzelitek el a jövőt, mennyire egyeznek a céljaitok. Ha nincsenek közös célok, nem érdemes továbbb húzni rgymás idejét.

Ja igen: egy jó, harmonikus párkapcsolatban tök mindegy, ki költözik kihez. Nem érdekes, kinek a nevén van a lakás, mindkét félnek egyformán joga van beleszólni a berendezésbe, hiszen mindketten ott élnek, mindketten jól kell érezzük magukat az otthonukban- hiszen az mindkettőjük otthona. Főleg, ha együtt szeretnék leélni az életüket. Ha bármelyik fél is a másik fejéhez vágja: "de ez az én lakásom!" - ott már a párkapcsolattal is gond van. Egy jó párkapcsolatban a berendezést, programokat, vendégek meghívását meg tudják beszélni.

2016. ápr. 15. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!