Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti élnétek együtt egy mérnök/informatikus pasival? Általánosan bejönnek?
Tudom,hogy nem ezen múlik,mert egy mérnök is lehet bunkó,meg egy kőműves is lehet rendes.(bár ez általában nem így van,remélem nem sértek meg senkit :D) Szóval vanna kivételek.
De általában bejönnek az informatikusok vagy a mérnökök?
Ha igen,miért,ha nem,miért nem?
Ui.: egyébként megjegyezném,a legtöbb informatikus mérnök,nem az összes egy gép előtt ül és programozik,egy informatikai hálózat vagy szerver megépítése ugyanúgy komoly mérnöki munka,és ez is áll a diplomájukban,jogy mérnökök.
Nekem egy évig volt mérnökinformatikus pasim,de az egy abszolút szerény,kenyérre kenhető ember volt,csak betoji,így nem tudtam felnézni rá.Ő kibukott a mérnökinfó BA-ról,kikunyerált egy negyedik lehetőséget a kalkulus vizsgára,mégse tanult rá,mert elmondása szerint már értelme nem lett volna.Pedig egyszerűbb lett volna,ha megmondja,hogy otthagyja a francba az egészet.Nekem ilyen fosós pali nem kellett.
Valahogy mégis csapja a szelet még egy informatikus csávó,aki két méteres és szűz csillagjegyű,mint az exem.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!