Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit csináltatok volna, ti is megsértődtetek volna?
Figyelt kérdés
Párommal néztük a tv-t, én is mást akartam nézni és ő is, végül az lett, amit ő akart, én meg duzzogtam mellette a kanapén. És akkor meg akart ölelni meg puszilni, hogy jaj, ne morogjak már, ha vége átkapcsol. Én meg sértődötten arrébb húzódtam, és akkor mondta, hogy ne hisztizzek már, bújjak oda, de mondtam, hogy nem. És akkor sóhajtott egyet, átkapcsolta arra, amit én akartam nézni és elment fürdeni. De így már én se akartam nézni azt a műsort, és utána mentem, ő meg kérdezte, hogy most akkor nem nézem, akkor minek kapcsolt át?
Szerintetek kinek volt igaza?
L/20
2016. márc. 28. 19:04
11/13 anonim válasza:
én frankón a sarokba állítanám mindkettőtöket, sőt kukoricára térdepeltetnélek, mert hülyék vagytok :D
12/13 anonim válasza:
Ez még az óvodai szintet sem üti meg, mert ott legalább valaki érvényesíteni tudja az akaratát...
13/13 anonim válasza:
Mi a faxért néztek ti tévét? Szexről nem hallottatok még? Ugye tudjátok hogy ha a pasid a jancsikáját a juliskáfba dugja az jó érzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!