Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú kapcsolat után ti mit csináltatok a sok közös képpel, ajándékba kapott tárgyakkal?
5 éves kapcsolatból léptem ki, nem haraggal, szép csendben elváltunk. Az 5 év alatt rengeteg fotónk készült, sok helyen voltunk. Kitörölni sajnálnám, de nézegetni sem akarom nyilván.
(N/25)
a digitálit írd ki cd-re, s tedd el a fiók mélyére, gépről töröld.
a tárgyakból az, ami igazán hasznos (pár darab), tartsd meg, a többivel kuka, vagy Máltai Szeretetszolgálat, esetleg Vatera
papírképek szemét
Géza
Ha haragban váltunk el egymástól ,mert megcsalt vagy becsapott, akkor minden kuka. Ha barátságban váltunk el akkor minden használati tárgy marad a helyén kivéve a személyes dolgokat,fényképeket, azok mennek a dobozba, ők a múltam amit büszkén vállalok. Akire érdemes emlékezni, azt soha nem fogom elfelejteni...
38F
A képek elvannak a többi közt, nem nézegetem őket, nem kötelező.
A tárgyakat, amiket kaptam, használom továbbra is, ami dísztárgy, az is elvan a lakásban. Mondjuk többször költöztem, az ilyen cuccok a szüleimnél maradtak. Tárgyakhoz eleve nagyon ritkán kötök embereket, emlékeket.
Az 5. válaszolónak igazat adok.
Aki megcsalt,attól a személytől kapott tárgyakat én is kidobnám.
De akitől szépen válasz el,attól kár lenne.A képeket,vagy egyéb apróbb tárgyakat el lehet dobozolni,nem kell a szép emlékektől megszabadulni,hiszen azokban a hónapokban/években boldog voltál valakivel,az is az életed része marad,attól,hogy már vége van.Tedd olyan helyre,ahol nem kell nézegetned nap mint nap,de ne dobd ki.
En is mindent megtartanek amennyiben szivesen emlekszem vissza ra. Ha rossz emlekkent marad meg bennem inkabb megvalok az ilyen dolgoktol.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!