Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit csináltatok volna, ti is megsértődtetek volna?
Párommal néztük a tv-t, én is mást akartam nézni és ő is, végül az lett, amit ő akart, én meg duzzogtam mellette a kanapén. És akkor meg akart ölelni meg puszilni, hogy jaj, ne morogjak már, ha vége átkapcsol. Én meg sértődötten arrébb húzódtam, és akkor mondta, hogy ne hisztizzek már, bújjak oda, de mondtam, hogy nem. És akkor sóhajtott egyet, átkapcsolta arra, amit én akartam nézni és elment fürdeni. De így már én se akartam nézni azt a műsort, és utána mentem, ő meg kérdezte, hogy most akkor nem nézem, akkor minek kapcsolt át?
Szerintetek kinek volt igaza?
L/20
Borzalmasan gyerekesek vagytok... Ha valami alapján eldöntöttétek, hogy melyik műsort nézzétek, akkor mégis miért hisztiztél? Neki meg felesleges volt azért hisztiznie, mert inkább odamentél hozzá.
Viselkedjetek felnőttként, ne úgy, mint két 14 éves kölyök.
És ezért még kérdést is kiír...
kössetek be egy net alapú tévét, és akkor dupla a haszon, mert az egyik műsort nézitek élőben a másikat meg felvételről... És még a reklámot sem kell végigizgulni...
De tényleg gyerekesek vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!