Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előrebocsátom, hogy én is férfi vagyok. 40 alatti férfiak, akik megházasodtak, ti megbántátok vagy sem, hogy megtettétek?
12-es
Köszi a te válaszodat is. Mivel egyáltalán nem szeretnék gyereket, egyértelmű számomra, hogy nem fogok soha megnősülni.
#12 Amikor születik egy gyerek, és van egy férfi a közelben, azzal azonnal aláíratnak egy papírt, melyben elismeri a gyereket a sajátjának. Egyébként az anya nevét kapja. Ezt pont azért csinálják, hogy legyen akitől később követelhetik a gyerektartást. Ebben az esetben sem számít, hogy kitől van a baba, ez az aláírás még dns tesztel is, visszavonhatatlan.
Magyarán, még a gyerek miatt sem kell megnősülni, anélkül is követelhetnek tőle gyerektartást. Az sem baj, ha sosem látta az anyát.
Jobb ha nem nősülsz meg. Előnye semmi, hátránya végtelen...
22 évesen házasodtam, és nem bántam meg. Életem legjobb döntése volt.:)Amúgy 6 éve vagyunk együtt. Én sem értem , hogy akik nem tudnak 1 nőnél megmaradni, azok mi a bánatért nősülnek meg. Akinek nehézséget okoz a monogámia, az ne menjen bele ilyesmibe és kész.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!