Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod csak úgy bejelentené, hogy kérte az áthelyezését, mit reagálnál?
gondolt oda-vissza többször az új szitut
hogy legközelebb is lesz-e olyan,hogy megbeszélés nélkül dönt
hogy ,ha mégse oké a történet visszatudsz jönni vagy se ill.van megoldásod vagy se
a kiakadásod jogos,ekkor horderejű kérdésben megbeszélés kell...
Szerintem valami miatt besokallt, elege lett a környezetből az emberekből és hozott egy döntést, Ő nem fog többet utánad menni az biztos. EZ nem véletlen volt, biztos hogy volt alapja. 2 lehetőséged van, vagy elengeded vagy mész utána, de mostantól ő hozzá kell alkalmazkodnod.
Valahogy azt érzem, hogy a párod azt érezte, hogy a hely és közeg nyomasztja, és ki akart szabadulni, csak a lehetőségre várt. Evvel ügyesen átpasszolta a labdát a Te feledre, hogy ha akarsz akkor Te szakítsál....tudatos volt, nem véletlenül intézte így a dolgokat.
Szerintem köszönj el Tőle, mert ennek a kapcsolatnak nincs sok jövője.
38F
Ott hagyta a pesti életét miattad, aztán szétmentetek és végül ennek eredményeként az exeddel kell dolgoznia együtt.
Én már rég visszamentem volna Pestre... Ezúttal menj te utána és kezdj vele új életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!