Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az általad ismert legnagyobb korkülönbség egy kapcsolatban (mindkét módon), ami sok éve, stabilan működik?
Figyelt kérdés
Úgy értem: az ismerősi körödből milyen korkülönbség mellett látod, hogy sok éve működik a kapcsolat. Mi lehet az oka, hogy a korkülönbség, és feltehetően sok aggályoskodó hang ellenére nincs gond. Úgy értem, hogy mindkét módon: egyrészt ahol a férfi idősebb, másrészt ahol a nő idősebb - külön-külön mi az általad ismert legnagyobb különbség, amiből bevált kapcsolat lett?2016. márc. 24. 13:53
11/15 anonim válasza:
Legnagyobb korkülönbség
A férfi javára 15 év. Ő 45, a nő 30. 11 éve vannak együtt, 3 gyerekkel.
A nő javára: pedig a mi kapcsolatunk. 3,5 évvel vagyok idősebb, 6 éve vagyunk együtt a férjemmel és remekül működik.
Anyósom 22 évvel idősebb férfihoz ment, de ők is csak 4 évet voltak együtt, mert a férje meghalt:(
12/15 anonim válasza:
14 apám javára, most 55 számold ki.De jól megvannak :D
13/15 anonim válasza:
37 év a fárfi javára.. Titok? Nincs csak szeretik egymást
14/15 anonim válasza:
25 év a nő javára. 3 éve működik,ugyan úgy vannak problémák mint bárhol máshol.Annyi nehézséggel,hogy meg kell küzdeni a korlátolt emberi gondolkodásmóddal.
15/15 anonim válasza:
10 év a férfi javára férfi 38 éves 8 éve vannak együtt.Most várják a második babát.Azonos gondolkodásmód jól kiegészítik egymást én azt látom rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!