Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés a Párommal?
Gondolom nagyi halála után az ingatlan anyukára szál, és hát ki ne támogatná egyetlen kicsi fiát ha megteheti, akkor éljen ő abba a szép családi házban, ahol eredetileg felnőtt.
Nincs ezzel semmi baj, így sokkal könnyebb lesz az életetek, persze az ingatlan nem a ti neveteken lenne, nem a ti tulajdonotok, de legalább albérletet nem kell fizetni, meg hitelt... :)
Persze én emellett is vágynék egy saját házra, és gyűjtenék rá, de ez már csak én vagy :)
Inkább azt érezd igazságtalannak, hogy beköltözöl a házba, amihez nulla közöd van, és ha ne adj isten valami megváltozik a kapcsolatotokban, ki leszel b*szva mint a macska kakilni.
Oké, ha felújítás van és abba beszállsz, akkor válásnál a felét ki kell fizetnie a férjednek, de mivel azt írod, hogy egy hatalmas, gyönyörű családi ház, így nem sok esély van rá, hogy újítgatni kelljen.
A házasság után meg közös kassza lenne, ergo nem sokat tudnál félretenni, gyerek mellett ma már pláne nehéz különrakni egy kis pénzt, szóval ha tényleg ne adj isten történik valami, te ott állsz üres kézzel.
Nem azt mondom, hogy irassák a nevedre a ház felét, de inkább adják el, te meg vegyél a pároddal közösen valamilyen arányban egy házat, és akkor később ha netalán történik valami, nem maradsz üres kézzel, kifosztva.
Mos, a ház nem a tietek, hanem a párod szüleié. Te csak ott élsz. Szóval nem értem a "gondod".
Éljetek boldogan :)
Nézd albérletben élnétek, ugyan úgy a semmi közepén maradnál, ha hitelt vennétek fel és épp törlesztenétek, akkor úgy szint problémás lenne a történet...
Tehát lényegében mindegy, így legalább nincsen ilyen terhetek rajtatok.
Örülj neki, és ha nem minimálbérből élsz, próbálj meg félretenni valamennyi összeget minden hónapban. Pest megyében is már 3m-ér lehet kapni olyan ingatlant amiben ellehet éldegélni, és apránként felújítani. Ha ne adj isten véletlen egyszer úgy alakulna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!