Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párommal 8 hónapja élünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal 8 hónapja élünk együtt. Több mint 1 éve él külön a feleségétől, de még mindig titkol engem előtte. Szerintetek nem furcsa ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ahogy írtam a párommal 8 hónapja költöztünk össze és élünk együtt. A feleségétől pedig több mint egy éve külön él. Még nem váltak el, mert a gyerektartást illetően nem egyeznek. Mással nincs gond, mert külön vagyonuk van. A környezetem mindig kérdezi, hogy a párom hogy áll már a válással? És hozzáteszik: "Azt ne mondjam már, hogy a gyerektartás miatt húzódik a dolog, mert el lehet válni megegyezés nélkül is, és egy másik perben folytatják az ügyüket". Páromat megkérdeztem hogy hogy állnak a válással? Azt mondta majd megkérdezi a feleségét, elvégre ő a felperes és neki kell intézkednie a továbbiakban a válást illetően. Aztán kiderült, hogy a második tárgyalásra nem is kért időpontot, stb., stb.. A lényeg hogy nem értem. Lehet csak nekem furcsa, hogy valahogy ez a válás nem is annyira fontos nekik? Ha a felesége hívja telefonon, akkor folyton kimegy a szobából nehogy valami neszből megtudja, hogy én vele élek. Vagy ha vendégek vannak nálunk és akkor hívja, akkor csitít, hogy én csendben legyek, addig amíg ő beszél vele. Azt is megtudtam, hogy a párom családja is titkol engem. Olyan érzésem van, mintha szeretői státuszban lennék vele.

2016. márc. 21. 15:02
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

"A bíróság a tárgyalás folytatására új tárgyalási napot csak a folytatásra irányuló kérelem benyújtását követő 30 nap eltelte után tűzhet ki. Amennyiben valamelyik fél késve kéri a tárgyalás folytatását, igazolási kérelmet csak 15 napon belül nyújthat be ."

Alperes és felperes ugyanúgy kérheti a tárgyalás folytatását?

2016. márc. 21. 16:21
 12/25 anonim ***** válasza:

Exet hulyiti es teged is.

Ket not akar

2016. márc. 21. 16:23
 13/25 Bence_ ***** válasza:

Első tárgyalás békítő és 3 hónapod van arra, hogy kérd a folytatást. Bármelyik fél kérheti de ha nem akkor beadja ő a keresetet. Ennyi.

Te valami pótlék vagy. De nem tök mind1??

Szedd össze magad és becsüld magad annyira, hogy csak olyan pasival vagy aki veled!! akar lenni.

Ő költözött hozzád?

2016. márc. 21. 16:28
 14/25 anonim ***** válasza:

"Még nem váltak el, mert a gyerektartást illetően nem egyeznek."

Bullshit

2016. márc. 21. 16:33
 15/25 A kérdező kommentje:
Jézusom! Nekem azt mondta, hogy ő nem kérheti a válás folytatását, mert csak a felperes teheti ezt! Engem tényleg hülyítenek!!!
2016. márc. 21. 16:37
 16/25 Bence_ ***** válasza:

Persze, hogy kérheti.

Különben ec-pec alapon az elején el kéne dönteni, hogy majd később ki kérheti. Ez a pasi nen akar elválni. Fosik a csajtól.

Ő lakik nálad?

2016. márc. 21. 16:40
 17/25 anonim ***** válasza:
Ezt a helyedben nem viselném el. Ha veled akar lenni, akkor vállaljon fel mindenki előtt. Ha nálad lakik, akkor arra vagy jó neki, hogy van hol laknia. Gondolom főzöl, mosol, vasalsz rá... amit korábban a feleség csinált. Legalább ezzel se neki kell foglalkozni. Nagyon kényelmes helyzetben van. Így is megkap mindent amit korábban, gondolom szex is van (szóval még többet is kap, mint eddig), persze, hogy nem sieti el a dolgokat. Addig nem szabadott volna összeköltözni vele, ameddig el nem vált.
2016. márc. 21. 20:54
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Esténként veled van? Hétvégén, szabadnapokon veled van? Szabadságot veled tölti? Amennyiben a válaszok igenek, akkor a te párod. A többit meg majd megoldja az idő. Lehet, hogy legszívesebben vissza bútoroza az exéhez és a gyerekeihez. Szerintem ne idegesítsd. Előbb utóbb megszokja, hogy te vagy a szerető, megértő, támogató párja.
2016. márc. 21. 21:03
 19/25 anonim ***** válasza:
Lehet újra akarja kezdeni (legalábbis egy kiskaput nyitva hagyni) a feleségével, ezért nem vall be téged. Ez a válási ügy is nagyon furcsa...
2016. márc. 21. 22:09
 20/25 omba ***** válasza:

Übergáz, ilyen válás nincs.

Titkol, és el is várja, hogy lapíts... hát én nagyon határozottan tisztáznám ezt, és ha nem 100% egyenes, akkor szakítanék.

Miféle szar viselkedés ez?

2016. márc. 22. 06:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!