Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 8 hónapja élünk együtt. Több mint 1 éve él külön a feleségétől, de még mindig titkol engem előtte. Szerintetek nem furcsa ez?
Sziasztok!
Ahogy írtam a párommal 8 hónapja költöztünk össze és élünk együtt. A feleségétől pedig több mint egy éve külön él. Még nem váltak el, mert a gyerektartást illetően nem egyeznek. Mással nincs gond, mert külön vagyonuk van. A környezetem mindig kérdezi, hogy a párom hogy áll már a válással? És hozzáteszik: "Azt ne mondjam már, hogy a gyerektartás miatt húzódik a dolog, mert el lehet válni megegyezés nélkül is, és egy másik perben folytatják az ügyüket". Páromat megkérdeztem hogy hogy állnak a válással? Azt mondta majd megkérdezi a feleségét, elvégre ő a felperes és neki kell intézkednie a továbbiakban a válást illetően. Aztán kiderült, hogy a második tárgyalásra nem is kért időpontot, stb., stb.. A lényeg hogy nem értem. Lehet csak nekem furcsa, hogy valahogy ez a válás nem is annyira fontos nekik? Ha a felesége hívja telefonon, akkor folyton kimegy a szobából nehogy valami neszből megtudja, hogy én vele élek. Vagy ha vendégek vannak nálunk és akkor hívja, akkor csitít, hogy én csendben legyek, addig amíg ő beszél vele. Azt is megtudtam, hogy a párom családja is titkol engem. Olyan érzésem van, mintha szeretői státuszban lennék vele.
"A bíróság a tárgyalás folytatására új tárgyalási napot csak a folytatásra irányuló kérelem benyújtását követő 30 nap eltelte után tűzhet ki. Amennyiben valamelyik fél késve kéri a tárgyalás folytatását, igazolási kérelmet csak 15 napon belül nyújthat be ."
Alperes és felperes ugyanúgy kérheti a tárgyalás folytatását?
Exet hulyiti es teged is.
Ket not akar
Első tárgyalás békítő és 3 hónapod van arra, hogy kérd a folytatást. Bármelyik fél kérheti de ha nem akkor beadja ő a keresetet. Ennyi.
Te valami pótlék vagy. De nem tök mind1??
Szedd össze magad és becsüld magad annyira, hogy csak olyan pasival vagy aki veled!! akar lenni.
Ő költözött hozzád?
"Még nem váltak el, mert a gyerektartást illetően nem egyeznek."
Bullshit
Persze, hogy kérheti.
Különben ec-pec alapon az elején el kéne dönteni, hogy majd később ki kérheti. Ez a pasi nen akar elválni. Fosik a csajtól.
Ő lakik nálad?
Übergáz, ilyen válás nincs.
Titkol, és el is várja, hogy lapíts... hát én nagyon határozottan tisztáznám ezt, és ha nem 100% egyenes, akkor szakítanék.
Miféle szar viselkedés ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!