Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom 21 én 18 éves vagyok lány. Nagyon jó a kapcsolatunk persze néha vitáznak de ez normális. Ő hajnalban elmegy dolgozni este jön haza 6 órakor. Ez idő alatt én kitakaritok Meg főzök stb... Már azt sem tudom mikor voltunk utoljára egy buliban vagy ilyesmi.. Pedig míg nem költöztünk össze a hétvége arról szólt.. És ez hiányzik nekem barátnőim sincsenek 1lany van és ő az unoka tesóm aki át szokott jönni hozzám beszélgetni vagy valami.. De az sem tetszik neki... Félek neki elmondása mert félek a reakcióját azt tudni kel hogy féltékeny típus képes volt az ezelőtt 1evvel eltiltott Fb met félteni hogy nem e írok ott valakivel.. Erre szeretnék tanácsot kérni..

#Kapcsolatfeltekenysegbuli
2016. márc. 21. 08:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyílt fórumra írsz. Igaz anonim vagy, de ha akarsz valamit akkor ne makogj már úgy, mint egy majom. Köszi.
2016. márc. 21. 08:34
 2/7 Költőnő? ***** válasza:
18 évesen már nem mehetsz sehova, nincsenek barátaid és nem használhatod a közösségi médiumokat. Szted?
2016. márc. 21. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
gratulálok
2016. márc. 21. 09:19
 4/7 anonim válasza:

Az expasimmal nálunk is ez volt, én is 18 éves voltam ő meg 30 körül, nem engedett sehova csak munkába mehettem meg haza. Nem hívhattam át senkit, nem mehettem sehova, ha telefonáltam leszólt, ha olvastam, lenézett. Pedig elején tök jól indult és szép volt, de aztán együttélésnél kibuktak a dolgok. Kértem őt, h menjünk el együtt valahova, legalább olyan helyekre, ahova meghívnak pl. születésnap, de nem akart és engem sem engedett el.

Végül megismerkedtem egy pasival és leléceltem.

Gondolj arra, h mi lesz ha gyereketek lesz, mert akkor igazán csak rá rá leszel utalva, kisgyerek/baba mellett már nehezebb minden. Képzeld bele magad, h képes lennél e elviselni akkor.

2016. márc. 21. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Nőként válaszlom azt, hogy nagyon jó lenne, ha nem lennél sem anyagilag, sem érzelmileg kiszolgáltatott.

Az anyagiakra a válasz az, hogy - amennyiben nem tanulsz- kezdj dolgozni, hogy önálló jövedelmed legyen, ne az általa porciózott pénzből kelljen kuncsorogni.

Ha tanulsz még, akkor eleve értelmetlen volt összeköltözni ilyen fiatalon- szüleid mit szólnak ehhez?

Az érzelmi részhez pedig: egy kapcsolatban társak vannak, egyenrangú partnerek. A korlátozás semmi jóra nem vezet, hidd el. Ha valami nem tetszik a másiknak, vagy akár neked, azt kultúráltan el lehet mondani, meg lehet beszélni, lehet kompromisszumot kötni, de gyorsan kösd fel a nyúlcipőt, ha ennek a fiú részéről még a lehetőségét sem látod.

A tanácsom az, hogy gondold végig, hogy jó-e ez így neked. Szeretsz-e kiszolgáltatott lenni, kielégíti-e az eber kapcsolatok iránti igényedet a takarítás? Akarsz-e dolgozni, szórakozni vagy a HTB lét vonz (nincs ezzel sem semmi baj, ha a párnak megfelel, de itt neked nyilvánvalóan nem).

Ha NEM a válaszod, és a partnereddel nem tudod megbeszélni/nem akar változtatni a hozzáállásán, akkor költözz el/haza a szüleidhez.

2016. márc. 21. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:

>azt tudni kel hogy féltékeny típus képes volt az ezelőtt 1evvel eltiltott Fb met félteni hogy nem e írok ott valakivel

Hihetetlen, hogy mennyien hagyják magukat ilyen helyzetbe hozni. Mi az, hogy eltiltott? A gyereke vagy? Miért hagyod, hogy ilyet tegyenek veled, hogy így korlátozzanak?

Komolyan, nem értem.

2016. márc. 21. 17:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sürgősen lépj ki ebből a kapcsolatból.

Ne függj tőle, mert ez nem normális.

2016. márc. 21. 17:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!