Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Az expasimmal nálunk is ez volt, én is 18 éves voltam ő meg 30 körül, nem engedett sehova csak munkába mehettem meg haza. Nem hívhattam át senkit, nem mehettem sehova, ha telefonáltam leszólt, ha olvastam, lenézett. Pedig elején tök jól indult és szép volt, de aztán együttélésnél kibuktak a dolgok. Kértem őt, h menjünk el együtt valahova, legalább olyan helyekre, ahova meghívnak pl. születésnap, de nem akart és engem sem engedett el.
Végül megismerkedtem egy pasival és leléceltem.
Gondolj arra, h mi lesz ha gyereketek lesz, mert akkor igazán csak rá rá leszel utalva, kisgyerek/baba mellett már nehezebb minden. Képzeld bele magad, h képes lennél e elviselni akkor.
Nőként válaszlom azt, hogy nagyon jó lenne, ha nem lennél sem anyagilag, sem érzelmileg kiszolgáltatott.
Az anyagiakra a válasz az, hogy - amennyiben nem tanulsz- kezdj dolgozni, hogy önálló jövedelmed legyen, ne az általa porciózott pénzből kelljen kuncsorogni.
Ha tanulsz még, akkor eleve értelmetlen volt összeköltözni ilyen fiatalon- szüleid mit szólnak ehhez?
Az érzelmi részhez pedig: egy kapcsolatban társak vannak, egyenrangú partnerek. A korlátozás semmi jóra nem vezet, hidd el. Ha valami nem tetszik a másiknak, vagy akár neked, azt kultúráltan el lehet mondani, meg lehet beszélni, lehet kompromisszumot kötni, de gyorsan kösd fel a nyúlcipőt, ha ennek a fiú részéről még a lehetőségét sem látod.
A tanácsom az, hogy gondold végig, hogy jó-e ez így neked. Szeretsz-e kiszolgáltatott lenni, kielégíti-e az eber kapcsolatok iránti igényedet a takarítás? Akarsz-e dolgozni, szórakozni vagy a HTB lét vonz (nincs ezzel sem semmi baj, ha a párnak megfelel, de itt neked nyilvánvalóan nem).
Ha NEM a válaszod, és a partnereddel nem tudod megbeszélni/nem akar változtatni a hozzáállásán, akkor költözz el/haza a szüleidhez.
>azt tudni kel hogy féltékeny típus képes volt az ezelőtt 1evvel eltiltott Fb met félteni hogy nem e írok ott valakivel
Hihetetlen, hogy mennyien hagyják magukat ilyen helyzetbe hozni. Mi az, hogy eltiltott? A gyereke vagy? Miért hagyod, hogy ilyet tegyenek veled, hogy így korlátozzanak?
Komolyan, nem értem.
Szerintem sürgősen lépj ki ebből a kapcsolatból.
Ne függj tőle, mert ez nem normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!