Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Létezik olyan h egy apa és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan h egy apa és a lánya járnak?

Figyelt kérdés
Eggyik ismerös csaj elég szép és az apjával jár mindenhova eggyüt szivnak el egy cigit,kézen fogva mennek,facebookra posztok apával....létetik??
2016. márc. 18. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát ez elég beteg gondolat, mármint hogy apa és lánya... Uh.

Szerintem nincs azzal baj, hogy a lány ennyire ragaszkodik az apukájához és szereti őt, meg posztol róla facebookon. Sok lány amúgy is "apás", úgy értem, hogy nagyon imádják az apjukat és ragaszkodnak hozzá, de ezzel nincs is baj.

Hány éves amúgy a lány?

2016. márc. 18. 14:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát de ennyire?? 18 elmulott de olyan fiatal 24 MAX..de felnött létére ennyire apás?
2016. márc. 18. 14:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez azért eléggé bizarr gondolat. Max. ha nem tudnak egymásról, hogy apa-lánya. Egyébként meg lehet egy nagyon jó apa-lánya kapcsolat is.

Egyébként vásárolni én is járok apámmal, ha anyámmal vásárolnánk, egy nap is kevés lenne, no meg apám tud vezetni, így autóval gyorsabbak is vagyunk.

2016. márc. 18. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
amíg nem smárolós képeket nyom addig nincs gond
2016. márc. 18. 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Jó kis vérfertőzés, a japók szeretik az ilyet, de mások nem.

Elég gusztustalan dolog. Az egyetlen kivétel, ha alig van köztük korkülönbség (13 év) és nem is tudnak a rokonságról (anno nevelőszülőkhöz került a lány, mert az apja még csa 13 volt és sosem találkoztak). De ez már brazilszappanopera :D

2016. márc. 18. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát. Ez elég durva. Bár ugye szokták mondani, hogy a lányok általában az apjukba szerelmesek... ezért van az, hogy sok lánynak a párja hasonlít a lány apjára...
2016. márc. 18. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Remélem, nem. Ilyen szitukban szokott dráma lenni, ha betoppan a képbe egy zsellllés hajú, pávafrizkós sutyerák és hozzáér a pici lányához.
2016. márc. 18. 18:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Na és az meglehet h a pasi a férje és a csaj felvette a pasi nevét igy ugyanaz a vezetékneve mint a pasinak? De nagynak lqtszik a korkülömbség szóval sztem apja lánya kapcsolat van közöttük
2016. márc. 18. 19:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Figyu, ha apammal megyunk vhova, akkor en is megfogom a kezet. Figyelem a rosszindulatu tekinteteket es magamban jot szorakozok rajtuk. Meg az ismerosei id azt hiszik, h a bnoje vagyok, amig meg nem mondja nekik. Nekem kell a szorakozas.

N

2016. márc. 18. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!