Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan h egy apa és a lánya járnak?
Hát ez elég beteg gondolat, mármint hogy apa és lánya... Uh.
Szerintem nincs azzal baj, hogy a lány ennyire ragaszkodik az apukájához és szereti őt, meg posztol róla facebookon. Sok lány amúgy is "apás", úgy értem, hogy nagyon imádják az apjukat és ragaszkodnak hozzá, de ezzel nincs is baj.
Hány éves amúgy a lány?
Ez azért eléggé bizarr gondolat. Max. ha nem tudnak egymásról, hogy apa-lánya. Egyébként meg lehet egy nagyon jó apa-lánya kapcsolat is.
Egyébként vásárolni én is járok apámmal, ha anyámmal vásárolnánk, egy nap is kevés lenne, no meg apám tud vezetni, így autóval gyorsabbak is vagyunk.
Jó kis vérfertőzés, a japók szeretik az ilyet, de mások nem.
Elég gusztustalan dolog. Az egyetlen kivétel, ha alig van köztük korkülönbség (13 év) és nem is tudnak a rokonságról (anno nevelőszülőkhöz került a lány, mert az apja még csa 13 volt és sosem találkoztak). De ez már brazilszappanopera :D
Figyu, ha apammal megyunk vhova, akkor en is megfogom a kezet. Figyelem a rosszindulatu tekinteteket es magamban jot szorakozok rajtuk. Meg az ismerosei id azt hiszik, h a bnoje vagyok, amig meg nem mondja nekik. Nekem kell a szorakozas.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!