Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy év után összeköltözés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy év után összeköltözés?

Figyelt kérdés

Párom 26 éves, én 20. Én idén érettségizek, utána megyek dolgozni, ő már kb. 3 éve dolgozik. Viszont a számlákat ő és a nővére fizetik, eltartják az anyjukat meg a nővére férjét, plusz a gyerekek. Így ő nem igazán tud spórolni. Nekem itthon kb. 10 000 Ft-ot kéne beadnom, +10 000 talán.

Nyáron építkeznek, lesz pluszban két szoba. Rákérdezett, hogy hozzáköltöznék e.

Viszont ha az anyagiakat nézem, zavar, hogy mi tartanánk el az anyját, amiért nem dolgozik.

Viszont munka mellett nehezen tudnánk megoldani a találkákat, így az összeköltözés lenne az ideális...

Albérletet nem akarunk, átmenetileg így én mennék hozzá. Feleznénk a költségeit, így nekem kicsivel több menne el, neki viszont kevesebb. Szerintetek hogyan lehetne megoldani ezeket a spórolásokat?

Annak írom, aki kötekedne, hogy nem járunk el, nem bulizunk minden hétvégén, az utazásra megy el több. Pláne ha már nem utazhatok diákkal.

20L

2016. márc. 16. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Én összeköltöznék a helyedben. :)
2016. márc. 16. 19:28
 2/5 Költőnő? ***** válasza:
A nővér férjét pl miért is...?
2016. márc. 16. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel anyuka is ott van, aki nem dolgozik, sőt a többieket is el kell tartani, tuti nem mennék. Állandó beleszólás lesz az életetekbe, nem lesz magánéletetek sem. Saját tapasztalat. Anyós aki egész nap otthon van és nem dolgozik (3hónapot voltam ott) turkál, rendezkedik, miért nem segítünk a kertben, biztos mi rontottuk el a tv kábelt stb. Soha többé!

Sose fogtok tőlük szabadulni, ha odamész! Ez nem átmeneti, attól még nem fogtok tudni főleg spórolni, ha így se megy. Így te is ott leszel és a mama hotel is.

Anyuja még érzelmileg is zsarolhatja.. A fiúk nehezen hagyják ott az anyjukat, főleg ha az rossz helyzetben van, még akkor is ha rossz a kapcsolatuk amúgy.

Ha összeköltözés, akkor mindketten kerüljetek új helyzetbe. Ha mégis odamennél: zárak, fix időpont, hogy mikor mentek el onnan, és egy közös számla amire gyűjtötök, valamint papír arról, hogy ha valamibe beleadtok (javítás stb.). és egy ideiglenes bejelentett lakcím, mert ha vita van, kitehetnek zokszó nélkül!

2016. márc. 16. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem költöznék. Az egyik oka:

"eltartják az anyjukat meg a nővére férjét, plusz a gyerekek"

A másik ok pedig, hogy egymás szájában élnétek. Hacsak nem egy 3 szintes házról van szó, ahol minden szinten van külön konyha, fürdőszoba, stb...

2016. márc. 16. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:

én csakis úgy költöznék össze vele, ha csak ketten laknánk, különben akaratlanul le fognak húzni téged. Most komolyan finanszíroznád azt hogy a mama meg a sógor nem dolgozik, kidolgoznád a beled, hogy őket eltartsd?

A másik: ha ő támogatni kívánja az anyukáját az szép dolog, de ha veled összeköltözik, akkor legyen egy fix költség amivel beszáll a háztartásba (és egy reális költség, ne az legyen, hogy a végén még te tartsd el őt és közvetve a mamát) ha ezen felül még marad pénze, és segíteni kívánja az anyjáékat, akkor rajta!

2016. márc. 18. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!