Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy csúnya nő vagy inkább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnya nő vagy inkább a magány?

Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 07:35
1 2
 11/12 Csabx válasza:
Csúnya nő nincs, csak keveset ittunk! :Đ)
2016. márc. 17. 16:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom: Volt hogy olyan magányos voltam hogy úgy döntöttem, lejjebb adom az elvárásaimat. Nem volt jó ötlet. Arra jöttem rá, hogy ha nem szeretjük egymást igazán, ha megalkuszunk a körülményekkel, az a kapcsolatnak, és így magunknak is rosszat tesz.

Viszont ha szeretek valakit, vagyis valóban szerelmes vagyok belé, akkor csak őt kívánom, és megszűnnek az apró hibái is.

Akkor elhatároztam hogy soha többet nem megyek bele olyan kapcsolatba, ami kompromisszum kötésen alapszik.

Amikor szerelmes vagy, nem érzed kompromisszumkötésnek a kinézetének az elfogadását.

Konklúzió: ha csúnyának látod a másikat, akkor tegyél mindkettőtöknek egy szívességet: ne létesíts vele párkapcsolatot.

Megfogadtam hogy olyan nővel nem megyek bele párkapcsolatba, akit csúnyának látok. Mindkettőnk érdekében. Akkor inkább az egyedüllét (ami nem okvetlenül magány). És ez sem okvetlenül szól örökre.

2016. márc. 19. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!