Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen jó érveket tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jó érveket tudok ajánlani, hogy a barátnőm a szüleimhez költözzön?

Figyelt kérdés
Szüleimnél lakok és összeszeretnénk költözni a barátnőmmel, mert már 2 éve együtt vagyunk és a korban is benne vagyunk (30 évesek vagyunk) Én nagyon szeretem a szüleimet és nem akarok otthonról elköltözni, párom meg nem akar szüleim lakni. Hogyan vegyem rá, milyen évekkel, hogy szüleimhez költözzön?
2016. márc. 10. 15:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Tuti kamu, de ja, ilyen emberrel én se lennék együtt, vannak más emberek is akik képesek nagyon szeretni a párjukat, és emellett nem ragadtak le egy életképtelen csecsemő szintjén.
2016. márc. 10. 16:48
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mint férfi abba gondolj bele, hogy párod nagy valószínűséggel nagyon feszengene azért, mert nincsenek normális intim pillanataitok: recseg az ágy, minden hallatszik (még magánházban is), illetve abba is gondolj bele, hogy a hátadnál anyukád állandóan piszkálni fogja a párodat minden apró lehetőséggel: a konyhában szerinte nem pedáns, úgy járkál otthon mint egy r.banc, full koszos a lakás, a (jövőbeli) gyereketek nincs normálisan etetve, de a legfontosabb piszkálás, hogy anyukád szerint a párod egyáltalán nem főz jól és hát a 60-as asszony mellett labdába sem rúghat. Ha ilyen többszörös elnyomásoknak akarod alávetni párodat, akkor ez nem csak puding hozzáállás, hanem szadizmus is.

Ha jóban vagy a szüleiddel, akkor vegyél egy kisebb ingatlant pár utcával a házatok mellett, de neked, mitn Férfinek tudnod kell az anyukás dolgot megoldani, nem járkálni hozzá állandóan, mert nagyon ciki és kényelmetlen.

2016. márc. 10. 16:53
 23/30 anonim ***** válasza:

"Igen ő nem moss nem takarít én pedig ezt nem fogom csinálni."

Napi kamu.

2016. márc. 10. 16:53
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát, tudod, szerencsére akadnak olyan férfiak is, akik rendesek, kedvesek és pluszban még önállóak is.
2016. márc. 10. 16:56
 25/30 anonim ***** válasza:
Nevetséges vagy.
2016. márc. 10. 17:52
 26/30 anonim ***** válasza:

13: Nehogy azt hidd, hogy mindent saját kezűleg csinálok a lakásban, vagy mindent a benne lakó családtagok csinálnak benne saját kezűleg!

Pl. a függönyt is varratom, a küszöböt és a villanyt is szakemberrel szereltetem, sőt, a fogast is szaki szerelte fel, és az újonnan vett bútort is szállító cég szállítja, és az ablakot is takarítónő mossa le. De pl. 7 évig nem volt lemosva, és nem okoltam érte senkit, egyszerűen elfogadtam, hogy ha nem intézkedem felőle, akkor nincsen lemosva.

2016. márc. 10. 17:58
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Te miért várod el a barátnődtől, hogy 2 emberre végezzen házimunkát, ha te magad sem vagy képes ezt megtenni? Azt hagyjuk, hogy a házimunka a nők dolga, mert csak abban az esetben az, ha a nő háztartásbeli, a férfi pedig dolgozik.

Egy légtérbe én sem költöznék össze senkivel. Külön bejáratú, belül leválasztott nagyobb ház esetében még nem is lenne vészes, lenne magánszférátok, de egy ilyen pasival jobban is teszi, ha nem költözik össze. Ki kéne szállni anyukád hátsójából.

2016. márc. 10. 20:58
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, kamu. Annak jó. Görbe tükröt tart az anyuci pici fiacskáinak. Csak sokan nem mondják ezeket így ki, mer tők is érzik, hogy ciki, hogy 30évesen nem érez ignerenciát arra, hogy a saját környezetét tisztában tartsa meg hogy ő kb. ovisgyerekként létezik, akinek anyu készíti ki a reggeli kakaót :D.

(ha igaz, értelmes nő nem fog összeköltözni veled. És az, hogy rendes vagy, hát, nem sok plusz... van még rajtad kívül ezer rendes férfi, aki nem úgy viselkedik, mint egy óriásbébi)

2016. márc. 11. 11:34
 29/30 anonim ***** válasza:
A barátnőd egyedül lakik?
2016. márc. 11. 13:39
 30/30 omba ***** válasza:

"Ok mindenkinek vannak rossz tulajdonságai nincs tökéletes ember én nagyon kényelmes vagyok és nem vagyok önálló" - hát akkor ne is akarj felnőtt életet.

örülök, hogy helyes, és aranyos "fiúnak" tartod magad... én meg egy számító dögnek. Neked azért kell a barátnőd, mert látod, hogy anyukád öregszik, és őt akarod pótolni egy fiatalabbal.

2016. márc. 13. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!