Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó érveket tudok ajánlani, hogy a barátnőm a szüleimhez költözzön?
Költözzetek a közelbe. Én is nagyon szeretem a szüleimet, napi szinten telefonálunk, de nem élünk együtt velük a párommal. Saját életünk van.
Nagyon szeretem az anyósomékat, lányukként szeretnek, jó a kapcsolatunk, de semmi pénzért nem költöznék hozzájuk (maximum átmenetileg, lakásfelújítás, betegség, stb.)..még így sem, hogy ennyire jó kapcsolatot ápolunk.
Fel kéne nőnöd.
Nincsenek jó érvek.
>párom meg nem akar szüleim lakni
És jól teszi. Saját szülőkkel sem célszerű lakni, a másik szüleivel még kevésbé. Szinte garantált, hogy problémákat okozna.
>Én nagyon szeretem a szüleimet és nem akarok otthonról elköltözni
Nem kell velük laknod ahhoz, hogy szeresd őket. Nagy általánosságban komoly problémákat okoz egy kapcsolatban az, ha a szülők túl közel vannak. Nektek kettőtöknek kéne közös életet kezdenetek, nem négyeteknek. Külön kéne összeköltöznötök.
"nagyon sok mindenbe segít anyukám, párom erre nem lenne hajlandó. :("
Ez teljesen természetes, ezeket magadnak kellene elvégezni már, nem anyukádnak és nem a párodnak.
Ha nem vagy hajlandó önállósodni ezekben, akkor nem vagy jó szerelmi partner, ez a titka annak, hogy a nőknek nem kell ilyen fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!