Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek már megunt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek már megunt?

Figyelt kérdés
A párommal 1,5 éve vagyunk együtt.1 éve együtt élünk.Minden nagyon jò 2 hibát leszámítva.Az elején hetente 5x szexeltünk ez mára leredukálòdott heti másfél heti egyre. Esténként kb 8-éjfélig csak a netezik, tegnap este is szerettem volna szeretkezni de láttam rajta hogy semmi kedve hozzá. Heti szinten a netezés is 5 este biztos így megy el.
2016. márc. 9. 11:37
 1/9 A kérdező kommentje:
Én 30 ő 39 éves.
2016. márc. 9. 11:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Nagyon elrontottatok valamit s szimplán nem vagytok lelkileg egymásnak valók szerelemre.

Mind ketten észre kéne venni hova jutottatok s tenni ez ellen.

Másfél évről beszélünk... Ha 15 lenne még csak csak megértem, de nem is ismeritek egymást még.

2016. márc. 9. 11:50
 3/9 A kérdező kommentje:
de nagyon is egy hullámhosszon vagyunk csak ezt nem tudom mire vélni.
2016. márc. 9. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Próbáljatok meg valami újat, mert lehet, hogy a régi szexuális pózok vagy bármi ami ehhez tartozik elavult egy kicsit. Kisérletezzetek :) amúgy meg semmi sincs kizárva. Volt, hogy 2 hónap útán meguntam az egyik lányt
2016. márc. 9. 13:04
 5/9 anonim ***** válasza:

A szex redukálódása szerintem valamilyen szinten normális. Eleinte én naponta(!!!) 3X szexeltem a barátommal. Igaz, mi még csak 20 körüliek vagyunk, de már a 3. héten összeköltöztünk (koliban).

Viszont nálatok közrejátszik ez a folyamatos netezés, ahelyett, hogy veled foglalkozna. Na ez már kevésbé normális. Próbáltál már beszélni vele?

2016. márc. 9. 14:50
 6/9 A kérdező kommentje:
álítólag ma este megbeszéljük. Amit már 3x megtettünk de nem segített.
2016. márc. 9. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Tudom, le fognak pontozni, de nem érdekel. Ha másfél év alatt megunt akkor kb soha nem is szeretett. Amúgy nem lehet, hogy mással elégíti ki a vágyait? Mármint másik nővel. Egy 39 éves pasi még egyáltalán nem öreg, szóval nem hiszem, hogy problémája lenne odalent, inkább csak kb minden más fontos rajtad kívül. A sok internetezést is megmagyarázná. Lehet, hogy azzal a másikkal beszélget.

Nem viselkedik mostanában furcsán? Nem dugdossa előled a telefonját, már ha eddig nem tette? Nem késik otthonról "túlórák" miatt, amik régebben nem, vagy ritkábban voltak? Nem kezdett el esetleg gyúrni, sportolni, netán új parfümöt használni? Ezek mind árulkodó jelek lehetnek ha van valakije.

2016. márc. 10. 21:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy a neten nem beszélget mert az ágyból én is látom. se új parfüm, se sport. Passz
2016. márc. 11. 16:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Nos. Talán tedd meg azt,hogy mikor egyik este haza ér,lenyugszol. És közlöd vele,hogy szeretnél beszélgetni vele. Megkéred szépen hogy szánjon rád egy órát csak,ne gépezzen,beszélgetni szeretnél.

És neki mondd el amit észre vettél. Tőle kérdezd meg mi a baja a kapcsolatotokkal vagy veled vagy úgy mindennel. Mellesleg ha szexelni szerettél volna,miért nem tettél érte lépéseket? Mondjuk oda mész hozzá és simogatod,puszilgatod,stb. Az hogy te az ágyból látod hogy nincs kedve. Na meg egy 39 éves pasinak hogy hogy nincs kedve? Valami gond van ott. Lehet arra vár hogy kérdezz hogy faggasd. Vagy csak szimplán anyáskodásra babusgatásra vágyik. Lehet ilyen téren elhanyagoltad kissé és a net mögé bújik nem panaszkodik. Vissza kell hódítani. Ha nem megy,akkor vagy másik nő van a dologban vagy rád unt.

2016. márc. 12. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!