Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lehet a baj? Vagy a párom megunt, esetleg van valakije?
2eve vagyunk együtt a parommal.Junius óta külföldön dolgozik mindig hétvégén jár haza.Eddig alig várta hogy haza érjen es végre szexuálisan együtt tudjunk lenni.olykor volt olyan hogy a hétvégén napi 3x is együtt voltunk.mostanaban azóta megváltozott minden.Haza jön,beszélgetünk,este osszebujunk es ennyi.nincs köztünk szexuális kapcsolat.Probalkoztam rávezetni napközbeni célzásokkal,SMS-el es stb-vel de mégsem történt semmi.Multkor elhatároztam magamba hogy megvárom meg o nyit felém.Nos 4 hetet vártam ra,es akkor is en nyitottam mert mar nagyon kívántam..Akkor is inkább ot helyeztem előtérbe csak az volt amit o szeretett volna,De 2 hete megint semmi.regen ha autós szexről volt szó alig várta hogy megaljon az autóval,tegnap már arra se tudtam rávenni. Ha megkérdezem tole mi a bajja vagy mi bántja vagy esetleg bennem van e a hiba akkor azt mondja hogy semmi bajja nincs,es hogy en tökéletes vagyok. Volt hogy konkrétan rákérdeztem hogy van e valakije, es válasz az volt hogy nincs senkije. Ebbe nem is kételkedem mert sosem hazudna, es munka után egesz nap beszélünk illetve minden percről eltud számolni ha arra kérem.
Valaki kérem segítsen mit tegyek ? Hogy tudnám a kapcsolatunkat a régive tenni? Előre is köszönöm !
Tudod egy külföldi munka minden kapcsolatot kikezd testileg-lelkileg egyaránt...önként vállalod azt, hogy megszakítod a normális életed azért, hogy pénzt keressél.
Az elején még az emlékeidnek élsz, az utolsó együttlétről fantáziálsz, azt lassan beletörődsz abba,hogy pont akkor nincs a párod melletted amikor szükséged lenne rá és szépen lassan ellaposodik az egész. Nem a párodat fogod hibáztatni, hanem magadat a helyzetet és ebbe szépen lassan belefásulsz.
Nagyon jó barátom csinálta ezt végig majd 1 évig és rá is ment a kapcsolatuk.....a srác egy élő hulla volt a munkája miatt és az asszony alig várta hogy hazajöjjön és minden a "régi" legyen....amikor nem kapta meg a kellő törődést más hapsi után nézett. A legstabilabb párkapcsolatot is kikezdi egy ilyen élethelyzet...anno a katonaság ezt élesen bizonyította.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!