Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok/Nők! Ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Ti mit szólnátok ha a párotok a csapba pisilne? Tűrnétek vagy rászólnátok?

Figyelt kérdés
2016. márc. 8. 20:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
19%

Bár a kérdés nem nekem szól, mivel férfi vagyok, mégos választ adok:

Szerintem van olyan helyzet, amikor irigykednek!

Évtizwdekkel korábban a párommal albérletben laktunk egy szoba-konyhás komfort nélkuli lyukban. A wc az udvar túloldalán volt. Télen reggel korán mentem dolgozni, és volt, hogy belepisiltem a mosdóba, mert nagyon sürgős volt (nem a mosogatóba!).

Hogy mostanság valaki egy összkomfortos lakásban miért pisil bele a mosdóba? Mert megteheti! Mert gátlástalan. Mert miért ne. Mert nehogy már valaki beszóljon neki.

2016. márc. 9. 07:14
 22/24 anonim ***** válasza:
Fuj de undi, utána meg ott mosod a fogad, nahát este fogmosásnál ez remélem nem fog eszembe jutni :)
2016. márc. 9. 08:11
 23/24 anonim ***** válasza:
58%

Kérdés olvasása közbeni reakcióm: "ááúúw"

Első gondolatom: nyakon hajitanám

A páromnál ez tuti nem fordul elő, mert nagyon igényes. Jobban, mint én.

Az exeimre gondolva..... lehet nem ártana ha megfordulna a fejedben a szakítás. Nem mondom hogy szakíts, csak azt hogy ha ebben ilyen gyökér, akkor lehetnek ott relytett tartalékok.

2016. márc. 9. 08:25
 24/24 anonim ***** válasza:
Aki tűrné, az olyan nő is. Szerencsére nem ennyire tahó proli a párom, de ha az lenne, az a min., hogy rászólnék, de inkább annyira kiábrándulnék, hogy rövid úton szakítás lenne a dologból...
2016. márc. 9. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!