Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ti mit szólnátok ha a párotok a csapba pisilne? Tűrnétek vagy rászólnátok?
Bár a kérdés nem nekem szól, mivel férfi vagyok, mégos választ adok:
Szerintem van olyan helyzet, amikor irigykednek!
Évtizwdekkel korábban a párommal albérletben laktunk egy szoba-konyhás komfort nélkuli lyukban. A wc az udvar túloldalán volt. Télen reggel korán mentem dolgozni, és volt, hogy belepisiltem a mosdóba, mert nagyon sürgős volt (nem a mosogatóba!).
Hogy mostanság valaki egy összkomfortos lakásban miért pisil bele a mosdóba? Mert megteheti! Mert gátlástalan. Mert miért ne. Mert nehogy már valaki beszóljon neki.
Kérdés olvasása közbeni reakcióm: "ááúúw"
Első gondolatom: nyakon hajitanám
A páromnál ez tuti nem fordul elő, mert nagyon igényes. Jobban, mint én.
Az exeimre gondolva..... lehet nem ártana ha megfordulna a fejedben a szakítás. Nem mondom hogy szakíts, csak azt hogy ha ebben ilyen gyökér, akkor lehetnek ott relytett tartalékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!