Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért csinálja ezt?
A páromtol kaptam kaptam egy kocsit(Törött autókkal foglalkozik)használjam nyugodtan úgy is 2 munkahelyem van messze egymástól.
Mondtam,h nekem azért vannak félelmeim a dologgal kapcsolatban Pl. Ha valami lesz vele,a tudat,h meg se az enyém és nem mehetek csak úgy vele el stb.Ne erre nagy veszekedés lett mondta,h meg ne halja megegyszer, h nem kezelem sajatomkent.Lassan kezdtem megszokni, h van egy "saját autom"
múlt héten viszont kikelt önmagából,h én miért is használom szó nélkül a kocsiját. Kissé meglepodtem...Mondta,csak a kozelebbihez mehetek vele es bevasarolni(a bevasarlohelytol kB 2 km re van másik melom)utána menjek haza és biciklivel tekerjek vissza a másik melóba. ..
Eddig az volt a baja,h nem tekintem sajátomnak,most meg az,h használom. Az is baja volt ha valamit a csomagtartoba tettem.Már azt vágta a fejemhez,h én akartam,h megvegye a kocsit ,ja és szerinte minden hova azzal jarok (jó is lenne)pedig csak munkába és bevasarolni nem mernek máshova.
A dolog szépsége, h a héten lett egy uj munkám ahova kocsival tudnék járni és most nem akarja odaadni.
Az meghozzatartozik a történethez, h eladni nem akarja nekem és nem is engedi,h tankoljam (egyszer tankoltam bele majdnem szakított is miatta)
Saját kocsit májusban veszek.De persze ezért is kaptam,h akkor ő minek vette nekem.Erre én csak annyit mondtam,azt legalább nem veheti el tőlem.
Szerintetek miért lett ez nagy változás?
A kocsit mindig ugyan úgy használtam.Ő csak annyit mondott,h spórolni akar,de ezek után se tankolhatok. Volt már valaki hasonlo helyzetben?
Fura. Más dolgokban is ilyen?
Mert itt csak arra tudok gondolni, hogy ezzel is a saját pozícióját akarja erősíteni, így akar téged kiszolgáltatottá tenni. Úgy ad, hogy közben fenntartja a jogot magának, és bármit lépsz, hibáztat. Ez a klasszikus "kettős kötés".
Másban is ilyen.Vagy az van amit ő akar vagy szakítás....
A kocsi se érdekelne, de most tényleg nagy szükségem lenne rá. Mondtam,h májusig használnám csak és veszek magamnak,de így se jó. Hétfőn kezdek az új munkában. ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!