Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, ti megkapjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti megkapjátok a törődést, az odafigyelést a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Például olyasmiket, hogy a férfi figyel rátok hétköznapi helyzetekben (fázol-e, éhes vagy, mi bánt stb.), vagy egyáltalán ez még fontos-e, vagy megvan-e ez a férfiaknál?
2016. febr. 21. 16:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Maximálisan odafigyel rám, mindig kérdezi h ettem-e ma, a kocsiban előre bekapcsolja az ülésfűtést ha jön értem mert fázós vagyok, ha nála alszunk akkor én kapom a vastagabb takarót, szivecskéket rajzol a reggelimre majonézzel, mindig megkérdezi h vannak a barátaim pedig a nagy részüket ki nem állhatja... Igazából rengeteg apró dologra odafigyel velem kapcsolatban és ez fantasztikus. Vszeg azért mert 8 évvel idősebb nálam, néha kicsit atyáskodó tud lenni, de ezt néhány poénnal szoktuk elintézni. Egyébként ez a gondoskodás oda-vissza működik, csak így van értelme egy kapcsolatnak ha szeretjük a másikat és figyelünk rá.
2016. febr. 21. 22:32
 12/16 Sunshinedoll ***** válasza:
Nincs meg minden férfinál, de a jelenlegi páromnál igen.
2016. febr. 22. 00:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi mindig próbálunk odafigyelni egymásra, hogy ne legyünk a szürke hètköznapok megszokásának áldozatai... Mindjárt 5 ève vagyunk együtt, 3 ève össze is költöztünk, mindig odafigyelünk, hogy a testi kontaktus meglegyen, nemcsak a szexre èrtem, de pl számunkra nagyon fontos egy ölelès is, amikor reggel kócosan a konyhában kaja kèszítès közben magunkhoz szorítjuk a másikat, olyan èrzetet nyújt, hogy ma már egy jó napra èbredtünk,mert a másik itt van mellettünk ès ez olyan jó èrzès! A másik szokásunk mostanában a levèlírás, szó elszáll, írás megmarad alapon. Mèg èn is csodálkozom nèha mik törnek ki belőlünk,amiket talán szemtől szemben el sem mernènk mondani. Èn indítottam ezt egy spontán ötlet után mert fontosnak találom, hoghy megtaláljuk a kommunikáció különfajta eszközeit,amikkel közelebb kerülhetünk a másik megismerèsèhez,ès miután ezt viszonozta ez megmaradt így szokásnak.Termèszetesen nem a napi beszèlgetèsek rovására,de nèha alkalomadtán mikor úgy èrezzük, egy jól megfogalmazott szerelmes vallomás nagyon jól tud esni a másik szívènek :)
2016. febr. 23. 16:09
 14/16 anonim ***** válasza:
11. s válaszoló leírta a lényeget. Én is így gondolom.Férfi létemre, ha lesz majd párom, ugyanezeket a dolgokat meg fogom neki adni. Remélem visszafele is működni fog a dolog, hisz az a párkapcsolat lényege.
2016. febr. 25. 17:58
 15/16 anonim ***** válasza:

a legutóbbi kapcsolatomban egyáltalán nem.

igaz, hogy nem az számít odafigyelésnek, hogy "meg ne fázz", "ne lépj a kocsi elé", és "egyél rendesen." az atyáskodást utálom.

2016. febr. 25. 18:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Ez érdekes, amit mondasz utolsó. Akkor nálad mi számít annak?
2016. febr. 25. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!