Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, ti megkapjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti megkapjátok a törődést, az odafigyelést a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Például olyasmiket, hogy a férfi figyel rátok hétköznapi helyzetekben (fázol-e, éhes vagy, mi bánt stb.), vagy egyáltalán ez még fontos-e, vagy megvan-e ez a férfiaknál?
2016. febr. 21. 16:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk ez teljes mértékben így van. A párom (30) odafigyel rám, én is rá. Ha szeretitek egymást, akkor ennek jelen kell lennie a kapcsolatotokban.
2016. febr. 21. 16:48
 2/16 anonim ***** válasza:

Megvan nálunk is és ez kölcsönös

29N

2016. febr. 21. 16:50
 3/16 anonim ***** válasza:
Abszolút meg.
2016. febr. 21. 16:52
 4/16 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben
2016. febr. 21. 16:53
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem igazán....

De ő most nagyon stresszes a vállalkozása miatt, sok a gond, én igyekszem kitartani mellette. Nehéz.

2016. febr. 21. 17:00
 6/16 anonim ***** válasza:
igen :)
2016. febr. 21. 17:13
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Kérdés, hogy valóban képtelen megadni neked ezeket a párod vagy te vagy telhetetlen, mohó, akkor pedig lehetsz bárkivel, mint egy feneketlen kút, mindent elnyelsz, anélkül, hogy éreznéd, most jó.
2016. febr. 21. 17:14
 8/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy fontos, alapvető dolog kéne legyen. Szerencsére sikerült egy olyan pasit kifognom, aki kérés nélkül odafigyel az ilyen apróságokra, úgyhogy igen, én megkapom.
2016. febr. 21. 17:17
 9/16 anonim ***** válasza:
Igen, megvan minden ami kell, de persze az évek alatt nálunk is voltak hullámvölgyek (stressz, munkanélküliség, betegség) sok munka volt, hogy minden problémát át tudtunk beszélni annyira, hogy ne maradjon tüske, sérelem a másikba ami később előjöhet.
2016. febr. 21. 18:20
 10/16 anonim ***** válasza:
Általában igen, de nem várom el a páromtól, hogy olvasson a gondolataimban. Nem vagyok csecsemő, felnőtt ember vagyok, ha valamire igényem van, akkor jelzem.
2016. febr. 21. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!