Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy kicsit elhanyagolja magát. Hogyan tudnám finoman jelezni neki?
Finoman? Sehogy.
Megmondod neki, hogy mi van. Ha értelmes, felfogja, és változtat. Ha nem, akkor egy igénytelen pasival kevesebbel fogsz együttélni
Finoman jelezni tudni kell.
"Milyen helyes vagy frissen borotválva, az nagyon bejön."
"Betettem a pulcsid mosásba, tegyek ki másikat?"
"Karcol a körmöd, nem reszeled meg kicsit?"
Vagy fürdötök együtt, és megmosod a haját. Esetleg ha vásároltok, ajánlasz neki egy zsíros hajra való sampont.
Ha ez nem nyer, akkor marad a másik út:
"Meg kéne mosni a hajad, akkor szebb az esése." "Nagyon bejön, ha jó az illatod, miért nem használod a parfümöt?"
"Venni kéne egy-két új pulcsit, ne járj mindig ugyanabban."
Ha ettől megsértődik, akkor így járt.
Majd lenyugszik.
Sok pasi van így vele, hogy eleinte ápolt, figyelmes, aztán a költözés után hirtelen nincs semmi....
Kifogott halat nem etet.
És még a nőkre mondják, hogy a házasság után elhíznak meg elhagyják magukat...
"Meg kéne mosni a hajad, akkor szebb az esése."
Ezt a mondatot szerintem meg se fogja érteni, nemhogy érdekelje a haja esése... :)
De amúgy jókat írtál.
Még annyi, hogy a parfümöt szerintem kár erőltetni, sok férfi nem szereti magán, sokaknak érzékeny a bőrük az alkoholra, a többire tényleg rá lehet vezetni így finoman.
Egy férfinak nem finoman kell jelezgetni hanem megmondani kerek perec.
Bocs de a párod egy igénytelen állat. Én naponta mosom a hajam, nem bírom elviselni ha nem tiszta. Szakállam borostám is vágom álltalában tartom a max 5-6 mm hosszúságot. Parfümöt én sem mindig használom, de az izzadásgátlót azt mindennap. Nekem ciki ha érzem magamon ha büdös vagyok, és ha már magadon érzed akkor baj van mert a többi ember sokkal jobban/hamarabb megérzi a te szagod.
Az hogy egy pulóverbe jár egy hétig nem lenne baj ha nem izzadna bele. Én is álltalában egy hétig használtam egy munkás, és egy bejárós pulóvert, de amint éreztem hogy büdös akkor lecseréltem.
Ne finomkodj vele azzal semmire sem mész, mondd el neki hogy ez így nem normális
Egyenesen meg kell neki mondani! vagy finoman utalgatni rá. Ez nem piperkőcség, azért egy férfi is adjon magára, ne csak a nő!!
A leghatásosabb az őseimet idézve: -szőrös p*na megvonás!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!