Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehet megtartani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megtartani egy gyönyörű nőt?

Figyelt kérdés
Nagyon jól megvagyunk a párommal, de folyamatosan attól retegek, hogy valaki elszereti tőlem, vagy kiderül, hogy nem vagyok neki elég jó.
2016. febr. 14. 23:42
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
nem, ti alap dolgokat írtatok. vagy ennyi lenne a ragyogtatás? :D én alapból így szoktam viselkedni..
2016. febr. 15. 21:19
 22/28 darabkat ***** válasza:
100%
Aki olyat ír, hogy a nők azért ragaszkodóak, mert a párjuk szarba se nézi, annak még sose volt barátnője. Ennyi gyökeret :D Ki a franc akarna olyan emberrel együtt lenni, aki DIREKT lerombolja az önbizalmad? Ennél jobban semmit nem gyűlölnek a nők, bár szerintem a férfiak sem kivételek. Annál nincs jobb érzés, mikor a párod folyton érezteti veled, hogy neki te vagy a legszebb, legjobb, ettől nem fog egoista p*csává válni, csupán továbbra is boldog lesz az oldaladon.
2016. febr. 15. 22:20
 23/28 anonim ***** válasza:
Amire szüksége van abban segíts neki és szeresd.
2016. febr. 15. 22:50
 24/28 anonim ***** válasza:
3%

Nos kérdező, jól beszopatnak itt téged a nők.

Már leírtuk egyszer, de persze le kellett hurrogni, pedig mind tudja az utolsó szálig, hogy így igaz: keményen kell fogni a nőt.

Az a baj, ha megkérdezel egy nőt arról, hogy hogyan kell vele bánni, tudod mit felel?

Amiket a kibasxott filmekben látott, a pritivumen, a zongoralecke, az a grey shades vagy mi.. meg a többi fos.

Ennek elég egyszerű oka van: halvány lila fingjuk sincs arról, hogy mit akarnak.

Ezzel elég rettenetes lehet szembesülni, ezért soha el nem ismernék még maguknak sem, de minden mozzanatukból lerí: milyen pasit akarok? hűséges, odaadó,blablabla... majd leszopja a barátnője fasziját és tudod miért? Mert az egy olyan srác, ami egy másik nőnek már kellett, bevált, ennyi.

Itt hüppögnek neked ragyogtatásról, meg tenyéren hordozásról, de az igazság az, hogy a nők folyton "áldozatot" akarnak látni. Bármit, ami rád jellemző.

Legyen az az időd, a pénzed, a barátaid, a függetlenséged. Attól, hogy ajándékot adsz neki, nem fog veled maradni, de ha valami olyat ajánlasz fel, ami neked nagyon drága és értékes, akkor igen.

A fentiekből következik, hogy ha neked nincs pénzed, időd, barátaid, függetlenséged, egyszerűen nem-fogsz-kelleni-nekik. Nincs rajtad kapaszkodó és keresnek tovább. Ha már mindet megszerezték tőled, ugyanúgy mennek tovább. Ha útközben veszíted el a "feláldozni valót"(pl. anyagi csőd, a barátok mind lelépnek, nem marad időd), máris lépnek tovább...

Ezt azért írtam le, hogy megértsd, a szép nő megtartásához tudatosítanod kell magadban, hogy mi az az áldozat, amire vágyik tőled és soha nem szabad neki odaadnod teljesen.

Mindez persze addig tart, amíg a nagyon dugandó korban vannak. 35 felett rohamosan csökkennek az igényeik és ha már lenyugodott a lelkem, akár oda is adhatod neki, amit akart.

2016. febr. 16. 00:52
 25/28 anonim ***** válasza:
Utolsó, hány 100-as wowos karid van? Gondolom vagy 11...
2016. febr. 16. 06:32
 26/28 anonim ***** válasza:
5%

""Rendszeresen veszek virágot, minden nap elmondom, hogy szeretem és gyönyörű... Ha új ruhát vesz fel észreveszem és bókolok, szex ben ő a lényeg nem pedig én, nem korlátozom, nem féltékenykedek, rendszeresen elviszem randizni...

15 éve vagyunk együtt.""

Gyönyörű nőről van szó, nem pedig olyanról, akit egy szemüveges kocka annak tart, mert ő volt az egyetlen, aki szóba állt vele. Okés? Pont az ilyen majmok mellől kefélnek félre a csajok, csak szólok. Szóval vagy az van, hogy kamuzol, és a csajod kicsit sem jó bőr, és rohadtul nem érdekel más férfit rajtad kívül, vagy rendszeresen félrekefél. Erre még fogadnék is.

Itt az előző muki tökéletesen leírta.

2016. febr. 17. 02:14
 27/28 anonim ***** válasza:
Hát nekem elég, ha nem csal meg, aztán miattam lehet igaza többször, mint nekem, pont nem érdekelne. Engem pl nem lehet elszeretni, mert lenézem azt, aki kapcsolatokba belekontárkodik, akkor is, ha engem akarna elszedni. Nagyon tisztességes vagyok, mégis félrenéztek mellettem (konkrét megcsalás nem történt). De sok gyönyörű nőt ismerek, akit semmibe vesz a pasija, és ezzel hajszolta máshoz, szóval ez jó hülye egy tanács volt, hogy alázzuk meg:DD
2016. febr. 19. 22:58
 28/28 anonim ***** válasza:
#26 szánalmas egy egyszerű életed lehet... Az ilyen debilt csak sajnálni lehet...
2016. febr. 20. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!