Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehet megtartani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megtartani egy gyönyörű nőt?

Figyelt kérdés
Nagyon jól megvagyunk a párommal, de folyamatosan attól retegek, hogy valaki elszereti tőlem, vagy kiderül, hogy nem vagyok neki elég jó.
2016. febr. 14. 23:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
Valami kietlen helyen ásol egy földalatti lyukat, majd ott tartod kikötözve... Tuti siker.
2016. febr. 15. 06:27
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

2-es, ez csak bizomyos noknel mukodik, olyanoknal akiknek alapbol nem volt onbizalmuk. Velem ezt egyszer probalta meg eljatszani egy volt pasim, kb kivagtam mint macskat szrni, azota gondolom talalt maganak valami gyenge aldozatot akit kedvere kritizalhat:-)))

Ez a tipikus nyomi pasi is,erve, az ilyet mar harom meterrol keruljuk a baratnoimmel:-)))

2016. febr. 15. 07:44
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen veszek virágot, minden nap elmondom, hogy szeretem és gyönyörű... Ha új ruhát vesz fel észreveszem és bókolok, szex ben ő a lényeg nem pedig én, nem korlátozom, nem féltékenykedek, rendszeresen elviszem randizni...

15 éve vagyunk együtt...

2# és hasonlóak, titeket úgy hívlak, kisfiú... Férfiak majd nagyon soká lesztek...

2016. febr. 15. 07:56
 14/28 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, neked meg a hiba a te fejedben van... Ha ilyenektől rettegsz, akkor a saját fejedben kell rendet raknod...
2016. febr. 15. 07:58
 15/28 anonim ***** válasza:

Amit leírtál, az a tuti recept arra, hogy kell egy nőt elveszteni.

De, elég jó vagy neki, elvégre veled van. Ennél több bizonyítékot ne is akarj. Ha ezen lovagolsz, csak beleülteted a bogarat a fülébe, hogy találna jobbat, és te kevés vagy hozzá. Ne vágd a fát saját magad alatt!

A féltékenység egy darabig hízelgő, amíg érzi, hogy tudod, hogy jó nő, sokaknak tetszik, és nem akarod elveszteni. Épp csak annyira éreztesd vele, hogy tudja, hogy van benned féltékenység IS.

Mondjuk évente kétszer csúnyán nézel arra, aki megnézi.

Ha ezen jár az agyad éjjel-nappal, hogy elszeretik, az megalázó.

Egyrészt, mert ezzel burkoltan le is ri.bancoztad a barátnőd, aki megcsal, ha lehetősége van rá. Nem tud a csaj nemet mondani? Dehogynem!! Nem egy tál gyümölcsről van szó, ami ott áll, és az vesz belőle, aki akar.

Sokan megkívánják, ha szép. És?! Ez a barátnődet nem érinti.

Az őt is érinti, ha úgy kezeled, mint aki könnyen hűtlen lesz, ha valaki füttyent, akkor ugrik neki. Ez elég sértő tud lenni...

Kiveséztük, mint NE csinálj.

Jöjjön a mit csinálj:

Először is éreztesd, hogy milyen boldog vagy, hogy veled van. Hogy büszke vagy rá, hogy szép, és mindenki téged irigyel.

Minden nő szereti érezni, hogy ő a "jó nő, akit irigyelnek" egy pasi mellett.

Éreztesd vele, hogy neked komoly ez a kapcsolat, hűséges vagy, és el is várod a hűséget. Tehát egy félrelépés az nem botlás, hanem a kapcsolat vége. Hűséget is adsz, és azt is vársz. Téged se fog elcsábítani egy másik nő. Ugye?

Törődj vele, udvarolj neki: jó legyen neki melletted, érezze magát szeretve, alig várja, hogy hazatérjen hozzád.

Vagyis pont úgy, mint a nem szép lányok. Mert bármilyen hihetetlen, a legtöbb lánynak próbálnak udvarolni, megpróbálják elszeretni, és néha elgondolkodik, hogy elég jó vagy-e neki.

Attól, hogy szép, még nem biztos, hogy többen ostromolják. És lehet, hogy könnyebben mond nemet, mint egy olyan lány, akinek kell a megerősítés, hogy másnak is tetszik.

2016. febr. 15. 08:02
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus van itt pár vadbarom válaszoló. Az egyik exem nekem ks megpróbálta lerombolni az önbizalmam, eredmény: kapott egy marha nagy pofont és az életbe nem látott többet. Persze utána már nem győzött bocsánatot kérni. Valami "okos" haverja neki is előadta, hogyan KELL a nővel bánni. Ő meg gondolta nagyfiú lesz. Pofára is esett rendesen.

Van itt még pár borzasztó tanács, méghogy alsókategóriás libaként kezelni, ez komoly? Értelmes nő szóba nem áll olyannal aki libának tartja.

Kérdező, ha a barátnőd téged választott akoor te kellesz neki. Ezzel a baromsággal, hogy nem vagy elég jó te teszed tönkre a kapcsolatot! Komolyan addig szorongsz szugerálod, hog egyikőtök se fogja jól érezni magát. Kezdetben az én vőlegényem is így érzett. Megbeszéltük, azóta elhiszi, hogy nekem ő kell nem más és férfiként viselkedik. Nem emel maga fölé hanem magával egyenrangúnak tart szeret és tisztel. A közhiedelemmel ellentétben a nők többsége ezt preferálja.

2016. febr. 15. 09:49
 17/28 anonim ***** válasza:
Úgy hogy férfiként viselkedsz, bánsz vele! Egy nő akkor szép, ha ragyogtatják! Ha attól rettegsz elszereti valaki, akkor nincs elég önbizalmad. Figyelmesség, kedvesség, magabiztosság (érzelmileg és fizikailag is), gyengédség amikor szükség van rá. A többit had ne soroljam.
2016. febr. 15. 19:20
 18/28 anonim ***** válasza:

Szoval en egy gyonyoru no vagyok (nem az anyukam mondta) es eddig az osszes pasim rettegett, h elhagyom oket es ez meg is tortent mert az osszes feltekeny volt ok nelkul. Onbizalomhianyosak voltak, aztan kinjukban feltekennye akartak tenni....katasztrofalis volt:-))

A jelenlegi pasimmal 6 eve vagyunk egyutt, mindennap elmondja h mennyire szep vagyok, imad, a tenyeren hordoz de a dolog lenyeg: meghagyja a szabadsagomat. Nem feltekeny, nem kerdezoskodik, nem gyanusitgat, es amikor megbamulnak minket az utcan mindig azon rohog, h masok biztos azt gondoljak h vagy sok penze van, vagy nagy frka csak mert ilyen no van vele:-))

Cserebe huseges vagyok, elhalmozom ajandekokkal, szeretettel es oszinten tudom h lehetnek egy sokkal jokepubb pasival, de eszembe sincs elhagyni mert olyannak szeret amilyen vagyok az osszes baromsaggal egyutt, es mellette ragyogok:-))

Szoval ne rettegj, mert azzal csak azt ered el h elhagy.

2016. febr. 15. 20:27
 19/28 A kérdező kommentje:
na ezt én nem tudom hogyan kell. ragyogtatni :\
2016. febr. 15. 20:46
 20/28 anonim ***** válasza:
Pedig leírtuk már nem is egyszer...
2016. febr. 15. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!