Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogy töltitek a Valentin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy töltitek a Valentin napot?

Figyelt kérdés
Mi a mai program?
2016. febr. 14. 06:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nálunk véres valentin van, disznót vágunk!
2016. febr. 14. 11:06
 12/18 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, ne légy már hülye!

Szerinted a vasárnap közlekedő tömegközlekedési eszközöket robotok vezetik (jó, a 4-es metrót pl igen)?

Esetleg a folyamatosan termelő gyárakban leállítják a szalagokat?

A balesetek és a bűnözők is tiszteletben tartják a vasárnapot, hogy ne kelljen mentőt, tűzoltót és rendőrt hívni?

Hol élsz te, szatyorban? :D

2016. febr. 14. 11:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Tanulok, megnézek egy filmet, esetleg elmegyek futni és sajnálom magam :( 18/L
2016. febr. 14. 11:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Aludtam 11-ig, aztán segítettem főzésben valamennyit, kaja, most ejtőzés a gép előtt, majd 5 után elmegyek kocogni, aztán este beszélgetek hosszabban telefonon egy régi baráttal, és megnézek egy filmet, vagy olvasok. Ennyi. :D
2016. febr. 14. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Én nyugodt vagyok, te kaptad fel a vizet - ráadásul úgy látom érzékeny pontra tapintottam, mert csak egy icipici részét emelted ki a válaszomnak, amibe igen esetlenül próbáltál belekötni. Sikertelenül, már csak azért is, mert nem Budapesten lakom - tömegközlekedés pedig nem csak a fővárosban van.

Érdekes a többi felvetést megjegyzés nélkül hagytad. Vajon miért?

2016. febr. 14. 15:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem csak BP-n van tömegközlekedés, rendőrség, kórház, gyógyszertár, tűzoltóság, taxi, étterem és folyamatos műszakos gyár...
2016. febr. 14. 15:39
 17/18 A kérdező kommentje:

Kit érdekel?

A Valentin napról szólt a kérdés,nem a munkáról!

Birkák!!

2016. febr. 14. 19:54
 18/18 anonim ***** válasza:

sütit zabáltunk, megnéztünk egy filmet, aztán barátom ment dolgozni. kb. minden hétvégén ezt csináljuk, szóval semmi különös. :)

23n

2016. febr. 15. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!