Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szeretném véleményeteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném véleményeteket kikérni, hogy szerintetek milyen egy jó párkapcsolat anyagi oldala? Ki kezeli a pénzt?

Figyelt kérdés
Nagyon tanácstalan vagyok, 29 vagyok és egy 19 évvel idősebb férfivel élek már 3 éve. Külföldön dolgoztunk mindketten,mégis néha úgy beszél, mintha csak ő keresett volna pénzt.Nála van az összes pénz,tehát ő kezeli. Én csak néha kérek,vagy valamennyi lehet nálam. Viszont úgy érzem ez nem egészen normális. Úgy érzem, mellette nem vagyok felnőtt. A véleményetek sokat számít majd a jövőbeni döntésemben,arról hogy hogyan tovább.

2016. febr. 8. 23:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%

Egy jó párkapcsolatban a pénzt egyetértésben kezelitek.

Ez vagy teljesen közös (mindent együt kezeltek), vagy külön kasszával (a közös költségeket egyenlő arányban, a maradék pedig teljesen saját rendelkezésű) érhető el, de úgy nem, hogy ez vagy az kezeli a pénzt!

Az, ami nálatok jelenleg van NEM NORMÁLIS, és korlátozó, agresszív magatartásra mutat, mint aki kontroll alatt akar tartani. Nagyon gyorsan vess ennek a helyzetnek véget, mert a jövőben súlyos gondjaid lehetnek belőle.

Személyes véleményem, hogy a legjobb lenne a kapcsolatnak véget vetni, mert ha valaha is gyermekeitek lesznek és te gyeden/gyesen leszel, borítékolhatod hogy még a kajára is pénzt kell majd könyörögnöd!

2016. febr. 9. 19:59
 12/23 A kérdező kommentje:
Olyan nehéz,mert szeretem valamennyire még mélyen. De igazából tényleg nem normális dolog ez így. Úgy érzem mintha nem bízna bennem,hogy esetleg elköltöm vagy elosztogatom.
2016. febr. 9. 20:06
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha hagyod magad gyerekként fog kezelni..érezd magad egyenértékű partnernek mert sajnos a nagy korkülönbségnél mindig a fiatalabbnak kell bizonyítani.Ha még ráadásul nálatok lakik kezeld te a saját pénzedet.
2016. febr. 9. 21:33
 14/23 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen az van,hogy akkor érzi biztonságban a pénzt,ha nála van. Nem tudom miért. Nem merek erről beszélni, mert hamar felidegesedik. Hirtelen haragú. Viszont vigyáz rám,mint egy gyerekre. Csak azt nem tudom,hova lépjek le. Meg az is a baj,ha valamit elrontok,ideges lesz és kiabálni kezd velem.
2016. febr. 9. 23:50
 15/23 pörölycápa ***** válasza:

Jesszus, ha ilyen hírtelen haragú, és félsz tőle, akkor inkább hagyd ott... Ez nagyon nem jó, hogy nem tudsz vele semmit sem megbeszélni, mert félsz hogy ideges lesz. Így nem fog működni a kapcsolat... vagyis neki jó ez így, de neked nagyon nem. Én legalábbis össze sem jönnék egy hírtelen haragú emberrel, vagy meg tudjuk beszélni normálisan a problémákat, vagy menjen és keserítse másnak az életét, de velem ne kiabáljon.

Az sem jó, hogy nem bízik benned. Egy kapcsolat alapja a bizalom, anélkül nem működik.

Egyébként meg nem neked kell lelépned, hisz te otthon laksz az anyukádnál, őt kell elküldeni. Bár feltételezem ezek után szakítani sem mernél, mert ideges lesz, és majd kiabál veled... De sajnos ez így nagyon nem jó, és ha nem tudod vele megbeszélni a dolgokat, akkor nem is lesz jobb később sem.

2016. febr. 10. 00:45
 16/23 A kérdező kommentje:
Csak addig gondoltam,hogy lelépek, amíg el nem megy innen. Mert tudom, nem maradna itt egyedül anyuékkal
2016. febr. 10. 01:12
 17/23 A kérdező kommentje:
Most meg már azt is fejemhez vágta,hogy ő több pénzt hozott a 'konyhára'a megtakarítással.
2016. febr. 10. 17:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Mondd már meg neki, hogy kezeljen egyenrangú partnerként, vagy fel is út, le is út, ozt jónapot!
2016. febr. 10. 20:26
 19/23 anonim ***** válasza:
*Ja bocsi, ez a felkiáltójel az előző végén ez őneki szólt, nem neked:$ Sorry
2016. febr. 10. 20:26
 20/23 Orfeus ***** válasza:
100%

Van baj elég rendesen ahogy látom. Nem kéne olyannal összejönni aki az apád lehetne, és meg van oldva a probléma. Nekem senki ne mondja hogy 50 éves pali szexibb meg annyiva jobb egy 30 éves fiatal nő számára hogy mindjárt ilyet kell találni, te jó Isten.

Szerintem azért van ennyire elszállva mert már lassan a nyugdíjat is számolgatja. Ha nálatok lakik akkor meg főleg nem értem mit félsz tőle, ez a te hibád, kiteszed a tested és a lelked is terrornak, egyre jobban fogsz szorongani, és te fogsz rámenni amíg ő vígan elvan.

Mond meg neki mi a helyzet, cuccát pakold össze, irány. Ezt csak te tudod megoldani, a gyakorikérdéseken nem fogják megoldani helyetted a névtelen válaszolók...

Az ilyen korkülönbségek mindig elrettentettek, már 15-16 évesen is amikor a velem egy idős lányok 30 éves paliktól várták a megváltást, aztán nem kapott semmit csak brét meg csalódást.

Fiatal nő vagy, előtted az élet, ne ezzel töltsd el a legszebb éveidet hogy ilyenen rágódsz, egy percet se tölts tovább vele ha nem akarsz, ha meg képes vagy így leélni az életed, akkor hajrá, gratulálok, csináljatok gyerekeket stb.

23F

2016. febr. 16. 04:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!