Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk, férfiak! Alapítanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Alapítanátok a barátnőtökkel közös vállalkozást?

Figyelt kérdés
Természetesen abban az esetben, ha komoly kapcsolatról van szó, és nem csak úgy elvagytok együtt.

2016. febr. 8. 22:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Biztos nem.
2016. febr. 8. 23:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Régebben azt mondtam volna, hogy igen. De miután az exem megcsalt, és az általa nekem tartozott pénzt csak perrel fenyegetve sikerült visszaszereznem, kimondhatom, hogy nem. Egyébként fel is merült.
2016. febr. 8. 23:05
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen, ha én vagyok a tulajdonos, és minden jogot én képviselek, te pedig csak alkalmazottam lennél :)
2016. febr. 8. 23:05
 4/14 anonim ***** válasza:
Kizárt.
2016. febr. 8. 23:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Mi tervezzük, bár a mi kapcsolatunk elég komoly, esküvőt, gyereket szeretnénk, egymással akarjuk leélni az életünket.
2016. febr. 8. 23:11
 6/14 Fish1 ***** válasza:
Nem. És nemcsak társsal nem, baráttal vagy haverral sem. Ha valamiben hosszabb távon nem egyezik a véleményünk, akkor csak széthúzás lenne.
2016. febr. 8. 23:30
 7/14 anonim ***** válasza:

Igaz nő vagyok, de azért válaszolok.

NEM!!!

2016. febr. 8. 23:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha látnám rajta hogy komolyan gondolja, oda tudja tenni magát a munkához, akkor igen. Ha mindketten ugyanannyi pénzt és munkát fektetünk bele akkor gond nélkül működne szerintem. De ehez nagyon jól kell ismerjem a partnerem, és 100% megbízbatónak kell lennie.
2016. febr. 9. 01:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. febr. 9. 06:33
 10/14 anonim ***** válasza:

Közös vállalkozásunk van, szépségápolási termékeket forgalmazunk, ez nem a reklám helye :)

Kezdetben egy nagy népszerű cég termékeivel házaltunk jóformán, ez 10 év alatt kinőtte magát. Ma egy feltörekvő márka kizárólagos magyar forgalmazói vagyunk... Mivel a jó kapcsolat a bizalmon és az együttműködésen alapszik, ha ez megvan, bármiben jók vagytok...

2016. febr. 9. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!