Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Alapítanátok a barátnőtökkel közös vállalkozást?
Figyelt kérdés
Természetesen abban az esetben, ha komoly kapcsolatról van szó, és nem csak úgy elvagytok együtt.2016. febr. 8. 22:55
2/14 anonim válasza:
Régebben azt mondtam volna, hogy igen. De miután az exem megcsalt, és az általa nekem tartozott pénzt csak perrel fenyegetve sikerült visszaszereznem, kimondhatom, hogy nem. Egyébként fel is merült.
3/14 anonim válasza:
Igen, ha én vagyok a tulajdonos, és minden jogot én képviselek, te pedig csak alkalmazottam lennél :)
5/14 anonim válasza:
Mi tervezzük, bár a mi kapcsolatunk elég komoly, esküvőt, gyereket szeretnénk, egymással akarjuk leélni az életünket.
6/14 Fish1 válasza:
Nem. És nemcsak társsal nem, baráttal vagy haverral sem. Ha valamiben hosszabb távon nem egyezik a véleményünk, akkor csak széthúzás lenne.
7/14 anonim válasza:
Igaz nő vagyok, de azért válaszolok.
NEM!!!
8/14 anonim válasza:
Ha látnám rajta hogy komolyan gondolja, oda tudja tenni magát a munkához, akkor igen. Ha mindketten ugyanannyi pénzt és munkát fektetünk bele akkor gond nélkül működne szerintem. De ehez nagyon jól kell ismerjem a partnerem, és 100% megbízbatónak kell lennie.
10/14 anonim válasza:
Közös vállalkozásunk van, szépségápolási termékeket forgalmazunk, ez nem a reklám helye :)
Kezdetben egy nagy népszerű cég termékeivel házaltunk jóformán, ez 10 év alatt kinőtte magát. Ma egy feltörekvő márka kizárólagos magyar forgalmazói vagyunk... Mivel a jó kapcsolat a bizalmon és az együttműködésen alapszik, ha ez megvan, bármiben jók vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!