Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek? Részeges agresszív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikicsajxi kérdése:

Mit tegyek? Részeges agresszív férj. Lehet így élni?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Elöre kérek mindenkit senki ne itéljen el.23 éves lány vagyok 30 éves a férjem jun.lesz 6 éve hogy együtt vagyunk 5 éve házasok és 3 éves lesz a fiam.A férjemmel templomba találkoztunk.Ekkor ő már meg volt térve én nem (azota se),de kb 4 éve elfordult az Úrtól és minden hónapban iszik. Ùgy hogyinden hónapnan 2 éjszakára szállodába megyek a gyerekkel mert agresszìv és nem akarom hogy a gyerek ezt lássa halja. Ha nem iszik nincs vele gond. Van egy betegsége amivel le van százalékolva ìgy ő itthon van.Én a gyerek 3hónapos kora óta alkalmi munkákat vállaltam félve attol hogy bár nincs fizetés( nyugdìj) elmegy és kölcsönkér és iszik. Nem attol félek hogy iszik hanem hogy mi történik addig a gyerekkel.Ezért eddig vsak alkalmit vállaltam. Januárban beszéltem vele erről 1vagy 2.án és azt mondta nem iszik többet.ìgy elvállaltam egy teljes munkát de most jan 12. En megint berugott ès nem mentem be dolgozni mert féltem a kicsit.Engem ütött már meg párszor de a gyereket nem. Félek ha nem vagyok itthon rajta vezeti le a piát. Szóval szállodába mentünk most is.15.én jöttünk haza.közben kiderült hogy bent kiabált részegen az ùj munkahelyemen ahol a myugdij miatt beteget jelentettem ìgy kirúgtak. Most töltötte be a gyerek a 3igy gyest már nem kapok ugyhogy teljes munkahely kell. Talát is egy másilat de ez sem jó hogy jövő hónapban ùjra ez lesz?! Elköltözni nincs hova max anya otthon de nincs aki vigyázzon a gyerekre (eddig is ezért türtem) de most a gyes is kiesett a számlákat meg fizetni kell és enni is. Segìtségem nincs. De egyre jobban érzem hogy meg kell térnem az Úrhoz. Mit tegyek?
2016. jan. 24. 14:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Elfordult Istentől? Ezek a hívők... Ne Isten felé fordulgasson és ne a pohár alját nézze hanem foglalkozzon a családjával mert ez a férfi dolga. Ha erre nem képes akkor jobb ha elhagyod mert Neked sem tesz jót és a gyereknek is rendes apai kép kell.
2016. jan. 24. 14:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod csak az a gond hogy nincs hova ill ha lenne hova mennem hova rakom a gyereket? Engem nem érdekel ha otthon van legyen eltartom én etetem minden csak ne igyon.
2016. jan. 24. 15:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Ovi, bölcsi, rokonok?
2016. jan. 24. 15:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű sztori, de hidd el jól tetted amit tettel. S ne hangsúlyozom, ne dőljön be neki ujra. Ha szálljon vagytok s másnak is van olyan pici gyereke talán összefoghatnatok, hogy közösen fel ügyeljen valaki a picikre. Ha találtál munkát, meg ha az alkalmi is, próbáld meg foggal-körömmel ragaszkodni hozza, ezzel tudod kicsit a gondolataidat elterelni, s pénzt gyűjteni.

Ehhez az Úr dologhoz, csak annyit, hogy van egy mondás segíts magadon az isten is megsegít! Persze tudd, higgyj abba, hogy jobb lesz, de tegyél meg érte a maximumot! Sok sikert es kitartást!

2016. jan. 24. 15:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Bolcsis a gyerek reggel el is tudom vinni de a munka 10-23;00 ig tart haza kene vinni es vele is kene lenni meg hazaerek. Rokonok apum kulfoldon el ahova csak a ferjrm beleegyezesevel vihetem a gyerekunket vmas rokon ninxs
2016. jan. 24. 15:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves Rusee. Kőszönöm a választ.Én már ott tartok hogy bármilyen munkát elvállaltam volna. A diszpécseri összejött a szerződést megìrtuk napi 9_et fizet. Az én fiam soha nem szenvedett hiányt semmiben. Tavaly oktoberben nő létemre elmentem kamiont pakolni a férfial hülyének néztek de amikor látták hogy 50kg ot simán felemelek és cipelek utána nem volt gond.Az se érdekel ha 16órát kell dolgoznom de a gyereknek legyen meg mindene.A férjem amugy normális ha nincs pénze
2016. jan. 24. 15:30
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
#1 vagyok. Ha egy férfit el kell tartani akkor az régen rossz. A problémákat egy családban meg kell oldani, nem még többet generálni. Esetleg keress egy rendes pasit helyette :)
2016. jan. 24. 15:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Válj el,normális,fiatal nő vagy,ne tedd tönkre a saját és a fiad életét.
2016. jan. 24. 18:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a fenébe! Ha ő az italt választja, hát legyen.Egy alkoholista csak tönkretenni tudja a környezetében élőket.Valahogy szabadulnod kellene tőle!
2016. jan. 24. 19:09
 10/11 omba ***** válasza:

Megtérni sohasem késő, de ez nem jelent segítséget most.

Szerintem az anyaotthon+ rendes munka jobb kombináció mint ez. Ezt a havi egyszeri berúgást nem értem, sok alkeszt ismerek, ilyet még nem láttam.

Tulajdonképpen szokása ez, akár meg is változhatna.

A három éves gyerek kicsi, tehát nem köt még a helyhez se, ahol eddig éltetek, menj!

2016. jan. 25. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!