Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kittinaa1 kérdése:

Mit tudnák tenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok !Picit hosszù lesz de előre is köszönöm annak aki elolvassa .Párommal 3 éve vagyunk együtt egy 2 szobás albérletben lakunk.Kisbabát várok tőle aminek nagyon örült legalábbis nekem ezt mutatta .De amikor megtudtuk hogy baba lesz nagyon összevesztünk valamin azt mlndta vetessem el a gyereket és szò szerint leköpött és megrángatott .Azonnal elköltöztem mert nagyon megijedtem .megvolt a műtét időpontja (egyedul nem tudtam volna beválalni a picit mert nem tudtam volna vele hol lakni havi 80 ezer forintbol ) veszélyeztetett terhes vagyok ezért táppénzen vagyok .Szòval megvolt az időpont a párom konyorgott nekem mennyek vissza és ne vetessem el a picit mindent megtesz értünk ..Én naìv voltam és visszamentem ..Ugyan olyan volt velem pròbáltam változtatni hogy lássa szeretem főztem mostam takarìtottam a kedvében jártam ..de nem éreztem hogy szeret és meg mondtam neki azt mondta nem érdeklem akkor mennyek el .. Mondtam neki hogy ő döntött ìgy akkor mennyen el ő de nem inkabb bekoltozott a másik szobába és élvezi ahogy szenvedek ..Egyre többet gondolok az öngyilkosságra ..nagyon egyedul erzem magam a szüleimen kivűl nincs senkim a barátaim se keresnek miòta babát várok ..Nagyon szeretném felnevelni a gyerekem hisz ő a mindenem de mégis ilyeneken jár az eszem :/ félek hogy ettől rossz anya leszek ..nagyon sokat idegeskedek nem tudom mit tegyek ..Én 20 éves vagyok a kicsi apukája 23
2016. jan. 23. 22:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az tök jo, remelem akkor is szeretni fogod amikor masfel evvel kesobb kirak a gyerekkel az utcara...
2016. jan. 24. 11:39
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem tud kirakni az utcára :)
2016. jan. 24. 11:44
 13/20 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

REMEK! Szeressed akkor is, ha kezet emel a babádra, mert nem tud tőle aludni.

Kitenni nem tud.

És ki nem xarja le???

Nem nő vagy hanem egy lábtörlő!

Mit akarsz valakitől, akinek még úgy se kellesz, ha a gyerekét várod??

Mi lesz ebből?

Mi lesz ennek a vége???

TÉRJ ÉSZRE!

A pasi nem fog melletted tengődni örökké. Élni akar, csajozni, bulizn, és te útban vagy.

Mit tudsz tenni, ha kivágja a cuccaid, kirugdal a lakásból, és zárat cserél? Elárulom: semmit.

Kinek a nevére írták a szerződést? Ki fizeti?

De komolyan: miben reménykedsz?

Hogy megtűr évekig?

Lófaxt.

Amint eljut oda, hogy dugna, de nem tud csajt felvinni az albérletébe, repülsz.

Ez a szitu CSAK konfliktust és erőszakot szül.

Mennyire akarod még megalázni magad?

És igen: xar anya vagy, ha te ilyen körülmények közt akarsz gyereket nevelni.

Kiteszed ENNEK?!

Gratulálok!

2016. jan. 24. 12:06
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem értem minek ìrod le a véleményed amikor már 1x elmondtam hogy nem érdekel :) Az én nevemen van és ketten fizetjük.És nem fogok le mondani az albérletről azért mert ő lemondott ròllunk .Ha akar mennyen de én maradok :)
2016. jan. 24. 12:24
 15/20 anonim ***** válasza:

csori csori gyerek mit fog toled latni es tanulni...

Mit tudsz neki nyujtani elmenyeket meselni eletttapasztalatot atadni peldat mutatni iskolaval munkaval szep hazassaggal?

2016. jan. 24. 18:22
 16/20 anonim ***** válasza:

A szép a egészben, hogy kb. ennyire le fogja sza.rni a rendőrség, hogy a kedves exed megfogja a pici babát, és megrázza, mint egy rongyot. Tudod mivel járhat??

Kb. ennyire érdekel bárkit, hogy meglökdösött, leköpdösött.

Ahogy az írásodat elnézem, nagyjából ennyit érdemelsz, egy kapcarongy vagy, nem anya.

Egyáltalán nem félsz attól, hogy rossz anya leszel, sőt direkt élvezed, hogy egy gyűlölettel, veszekedéssel teli környezetbe potyogtathatod a kölköd, hadd hallgassa az exed ahogy a visít, hadd sza.rjon a kanapéra, hadd élvezze.

Remélem, egy szép napon a sarkára áll, és otthagy pi.csába, te meg fizetheted a 28 ezer forintos gyes-ből a lakást, aztán vigyoroghatsz, milyen jó is neked.

Ezzel a lelki "mélységgel" ne várd, hogy találsz párt. Huszon éves pasik menekülnek a gyerekes nőktől, a hisztérikáktól is. Esetleg egy 48 éves alkesz, cigó pasi hajlandó lesz hozzád beköltözni, ha eltartod.

2016. jan. 24. 18:58
 17/20 anonim ***** válasza:

Az meg kittinaa kisasszony szellemi képességeit minősíti, hogy kiír egy kérdést, de letojja mások véleményét.

Akkor minek írtad ki??

Ez tipikusan az a sztori, hogy teherbe ba.szattad magad, a pasid nem akar gyereket, és most sírsz-rísz, hogy nem akar eltartani, meg nem vagytok boldog család. Nem a középkorban élünk, hogy a pasikat meg lehet fogni a gyerekkel. Esetleg hánytorgasd fel neki minden nap azt is, hogy még nem vett feleségül, pedig illene, nehogy szégyenben maradj.

2016. jan. 24. 19:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha a te neveden van a lakás, egyértelműen szakítottatok, távozásra kérted, és ő nem hajlandó menni, akkor az szerintem magánlaksértés ergo hívhatod a rendőröket. Ha megver, dettó. Ajánlom, hogy tedd is meg.
2016. jan. 26. 03:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Elolvastam.

Már ezren leírták, mi lenne a helyes lépés. Mindet leoltottad.

Úgyhogy nem értem, minek kellett kiemelni a kérdést? Milyen választ szeretnél?

Értem hogy tombolnak a hormonok, terhes vagy, hisztizel, de nem túl szimpatikus itt kiélni magad.

A kérdést négy napja írtad ki, kaptál jó és hasznos válaszokat, de még nem léptél semmit, ha további válaszokra vársz.

Azért kérdezem, milyen választ akarsz olvasni?

Leírjuk, megnyugszol.

Rendben?

2016. jan. 27. 11:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Kérlek tanulj meg helyesen írni! Kérlek! Kínszenvedés volt olvasni. Előre is sajnálom a gyereket. Téged is. Nem tudsz kiállni magadért... Elég szomorú. De még ezen lehet változtatni, csak akarni kell!!
2016. jan. 27. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!