Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kittinaa1 kérdése:

Mit tudnák tenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok !Picit hosszù lesz de előre is köszönöm annak aki elolvassa .Párommal 3 éve vagyunk együtt egy 2 szobás albérletben lakunk.Kisbabát várok tőle aminek nagyon örült legalábbis nekem ezt mutatta .De amikor megtudtuk hogy baba lesz nagyon összevesztünk valamin azt mlndta vetessem el a gyereket és szò szerint leköpött és megrángatott .Azonnal elköltöztem mert nagyon megijedtem .megvolt a műtét időpontja (egyedul nem tudtam volna beválalni a picit mert nem tudtam volna vele hol lakni havi 80 ezer forintbol ) veszélyeztetett terhes vagyok ezért táppénzen vagyok .Szòval megvolt az időpont a párom konyorgott nekem mennyek vissza és ne vetessem el a picit mindent megtesz értünk ..Én naìv voltam és visszamentem ..Ugyan olyan volt velem pròbáltam változtatni hogy lássa szeretem főztem mostam takarìtottam a kedvében jártam ..de nem éreztem hogy szeret és meg mondtam neki azt mondta nem érdeklem akkor mennyek el .. Mondtam neki hogy ő döntött ìgy akkor mennyen el ő de nem inkabb bekoltozott a másik szobába és élvezi ahogy szenvedek ..Egyre többet gondolok az öngyilkosságra ..nagyon egyedul erzem magam a szüleimen kivűl nincs senkim a barátaim se keresnek miòta babát várok ..Nagyon szeretném felnevelni a gyerekem hisz ő a mindenem de mégis ilyeneken jár az eszem :/ félek hogy ettől rossz anya leszek ..nagyon sokat idegeskedek nem tudom mit tegyek ..Én 20 éves vagyok a kicsi apukája 23
2016. jan. 23. 22:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
nák
2016. jan. 23. 22:08
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy rossz anyja leszel, ha ettől a férfitől nem véded meg. Gondolod, hogy a gyerekkel nem fogja ezt csinálni?

Meg különben is, mi az, hogy terhesen még te próbáltál az ő kedvében járni?

A pasitól mindenképpen külön kell válnod, ez így nem élet, hogy te az öngyilkosságot fontolgatod! Az hogy a babát megtartsd-e, az egy külön kérdés. Az alapján, amit leírtál, hogy ő a mindened, tartsd meg, de kérd meg a szüleidet hogy segítsenek benne.

2016. jan. 23. 22:42
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Bizony itt vannak gondok. Szerintem költözz el anyudékhoz, én ezt tudom javasolni neked. Ha már most a saját apukája, nem akar a közös gyereketekkel foglalkozni, akkor mi lesz később?? Meg mi az, hogy leköpött, és meg ráncigált? És még ezek után is vissza mentél.. Hát én úgy pofán vágtam volna a helyedbe azt a csávót...

Kérdező, ha van valamiben, amiben tudok segíteni csak nyugodtan írjál! :)

2016. jan. 23. 22:46
 4/20 A kérdező kommentje:
Igen vissza jöttem mert szeretem és nagyon fáj hogy elhitette a szépet és semmibe vesz engem /minket annak ellenére hogy mindent pròbálok megtenni hogy neki jò legyen . :/ anyukámékhoz nem tudok menni bár mondják hogy barmi van oda mehetek de tudom hogy csak teher lennék ..van elég bajuk nélkülem is:/ A másik dolog ha ő mondott le ròllunk miért nem fogja meg magát és megy el ő ?mert konnyebb a terhes nőt utcára tenni .. nagyonnagyot csalòdtam benne:/ teljesen elvagyok keseredve
2016. jan. 23. 22:58
 5/20 anonim ***** válasza:

Akkor szó szerint sehova nem tudsz menni. Mattot kaptál.

Nincsen választási lehetőséged. 20évesen, még eléggé fiatal vagy a gyerekhez, illetve arról ne is beszéljünk, hogy az apuka nem akar törődni veled, és a kicsivel se!

Szóval egyedül kell felneveld a gyerekedet, nincs más választásod. De az nem menne. Mert valamiből pénzt kell csinálni, gyereket el tartani, dolgozni.. Kettőt nem lehet egyszerre.

2016. jan. 23. 23:07
 6/20 A kérdező kommentje:
A pénzzel nincs baj mert ezt az alberletet egyedul is tudnam fizetni olyan jòt fogtunk ki . csakhát ő lemondott ròllunk de azt várja hogy én koltozzek el . Szerintem meg eggyártalán nem vagyok fiatal egy gyerekhez .. Ez nem a koron alapszik . anyukám 16 évesen szulte noverem es nalla jobb anyat else tudnák képzelni
2016. jan. 23. 23:29
 7/20 A kérdező kommentje:
Csak nem volt kérdés hogy ki ért velem eggyet :) Igen fiatalon jött össze a baba de én az egész fiatalságomròl lemondtam a páromért és a babáért . De eggyártalán nem érzem magam felelőtlennek mert nem a kor alkotja meg azt hogy ki milyen szülő lesz .Ezt mindenkinek szìve joga eldönteni ! Mert egyébként azok jobbak akik 17-18 evesen mar 5 abortuszon átestek . 3 éve vagyunk egyutt abbòl 1 éve együtt lakunk senki nem gondolta hogy szét fogunk menni . A babát meg eggyártalán nem bántam meg .Ùgyhogy az ilyen kommentek hogy jajj fiatal vagy ehez k*****a nem érdekel .Mert ebbe eggyártalán nincs igazatok :)) Aki meg azt gondolja hogy igen tartsa meg magának .
2016. jan. 24. 01:36
 8/20 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de iszonyat felelotlen vagy. Attol meg, hogy 3 eve egyutt vagytok (ami a te korodban egyaltalan nem sok) meg nem jelenti azt, hogy helyes "dontes" volt... Egy ilyen agressziv emberre, aki nyilvan a legkevesbe sem becsul meg, megerte elb*szni a fiatalsagod? Ember, haho, lekopott!!! Ezt egy NO sem viselne el, csak sajna latszik, hogy meg kislany vagy. Penzzel nincs baj? 80 ezerbol (raadasul most tappenzen) hogy tudnal fenttartani egy alberletet es egy babat? Ezen kellett volna "eggyartalan" elfondolkozni!

"Tudod vannak azok

a lányok akik megmaradnak egy

férfinál (mint én) és nem fűvel fával

b*****k mint te"

Ez nem buszkeseg am! Egy olyan "ferfi" mellett aki rancigal, lekop, aztan ott akar hagyni a gyerekkel? Es ez szerinted HELYES viselkedes?? Az ilyen embert ugy kipenderitenek laba nem erne a foldet!

"de én az egész

fiatalságomròl lemondtam a páromért

és a babáért"

Egy ilyen agressziv emberert megerte? :D Eskuszom felidegesit a hozzaallasod. Attol meg hogy nem szexelsz fuvel faval nem kene megallnod az elso embernel aki raadasul nyilvan semmibe vesz! Es gyereket szulni neki... Istenem... De latszik te buszke vagy erre valamiert, fene se tudja mi az oka.

"3 éve vagyunk

egyutt abbòl 1 éve együtt lakunk

senki nem gondolta hogy szét fogunk

menni ."

:DDDD Ez vicces! Sajnos tenyleg buta vagy es naiv. De most az elet beledob a mely vizbe...

Neked amugy van kozepiskolai vegzettseged? Helyesirasodbol itelve nem nagyon. 20 evesen, 80 ezres fizubol, egy gyerekkel... Hat sok sikert az elethez...

2016. jan. 24. 07:19
 9/20 anonim ***** válasza:

1. Nem mindegy min vesztetek úgy össze, hogy kidobott.

(Itt kellett volna abbahagyni, de nincs időgéped.)

2. A mártírokat csak az oroszlánok szeretik. Ne hozz áldozatot senkiért.

Aztán 35 évesen verheted a melled, hogy rád áldoztam az egész fiatalságomEz at!! Ennél több haszna nincs. Te se leszel boldogabb meg a környezeted se.

3. Ez NEM párkapcsolat. Mire vársz?? Hogy,felvigyen egy másik csajt és kidobjon? Vagy megverjen?

TÉGED se tud elviselni. Mit fog lépni, ha egész este bömböl a gyereked, és pelenkaszagú a lakás??

4. A gyerek nem érdekli, nem akarja, nem fog vele foglalkozni. Ne áltasd magad, hogy ez változni fog.

Mit tegyél? Gondolkozz el, mi a faxt keresel még abban a lakásban?? Mire vársz??

Cuccolj haza anyádékhoz. Nem azt mondták, hogy könnyű lesz, hanem hogy befogadnak, segítenek. Ennél többet nem is várhatsz.

Az exed kénytelen gyerekektartást fizetni. Be kell vasalni rajta.

Amint lehet, visszamész dolgozni, és a saját lábadra állsz. Havi 80+ családi+gyerektartás elég kezdetnek. Sokaknak ennyi se jut.

2016. jan. 24. 08:41
 10/20 A kérdező kommentje:
Az utolsò vàlasszolònak köszönöm a többi meg hidegen hagy . Mondjuk talán azért nem hagyom el mert szeretem ? :)
2016. jan. 24. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!