Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Probléma gyártás ellen mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma gyártás ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Sokszor gyártok, csinálok problémát, akkor is ha nincs. Féltékenykedek, hisztizek, hogy foglalkozzanak velem, mert úgy érzem nem kapok elég törődést, és a minden nem lenne elég, játszmázok, problémákat gyártok akkor, ha nincs. Ez eléggé megterheli a kapcsolatot, én is és az aktuális barátom is rosszul érezzük magunkat. De ezt nem direkt csinálom hiába tudom, hogy ilyen vagyok és baromi kellemetlen is ez nekem, nem tudom hogyan viselkedhetnék másképp. Amikor elborítanak a rossz érzések akkor kihisztizem magam, aztán meg bűntudatom lesz. Így nehéz boldognak lenni egy kapcsolatban, már bele se merek vágni.
2015. júl. 21. 16:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Ezért az utóbbi években barátság extrákkal kapcsolataim voltak. Hogy változtassak rajta?
2015. júl. 21. 16:39
 2/8 anonim ***** válasza:
"hisztizek, hogy foglalkozzanak velem, mert úgy érzem nem kapok elég törődést" Ennyi. Nem foglalkoznak veled eleget.
2015. júl. 21. 16:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Honnan lehet tudni, mennyi az elég? Mi van, ha foglalkoznak eleget, csak én vagyok elégedetlen?
2015. júl. 21. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Van olyan hapsi, akinek ez jön be(bármilyen furcsán is hangzik), szóval nem kell feltétlenül változtatnod ahhoz, hogy működő kapcsolatod legyen.
2015. júl. 21. 17:07
 5/8 TallandThin Boy ***** válasza:
2015. júl. 21. 18:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez komoly betegség, mindent tönkretesz a zöld szemű szörny.Jobb, ha nem keseríted meg senki életét, amíg ki nem kezelteted magad.
2015. júl. 21. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Te is tudod mi az oka a viselkedésednek: nem kapsz elég figyelmet, szeretetet, kedvességet a saját igényeidhez mérten.

Erre két megoldás van, attól függően mennyire extrém a dolog:

- ha a barátod tényleg mindent megtesz, türelmes, szeretetteljes, kimutatja az érzelmeit, stb., akkor a legjobb megoldás egy pszichológus lenne - egyszerűen egy-két beszélgetés, ami kideríti, hogy miért van mondjuk másokhoz képest nagyobb mértékű figyelemre, megértésre. A felismeréssel jön a megoldás is.

- ha viszont a barátod tényleg elhanyagol, akkor vele kellene beszélned, hogy neked ennél többre van szükséged a kapcsolatotokban. Őszintén, hiszti nélkül. Cserében viszont neked is el kell ismerned a törekvéseit, és visszafognod magad bizonyos helyzetekben.

2015. júl. 21. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Kösd le az energiáidat és a figyelmedet valamivel. Mondjuk olvass, sportolj, tereld el a figyelmed.
2015. júl. 21. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!