Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A hosszan tartó párkapcsolatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hosszan tartó párkapcsolatokban a nők miért "büntetnek" szexmegvonással? Ezt minden nő alkalmazza?

Figyelt kérdés
10 éve ismerjük egymást közel három éve élünk együtt...

2016. jan. 13. 10:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom eldönteni, hogy a pasik ilyen buták, vagy ez tényleg annyira bonyolult.

Ha a felek összevesznek valamin, akkor általában rossz a kedvük. A legtöbb nő nem tudja és nem akarja a szexet teljesen elválasztani minden mástól, nekik ehhez megfelelő hely, körülmény, érzelmi világ, koncentárció szükséges. Így más kapisgálsz valamit?? A nők általában nem fognak olyasvalakire vágyni, felizgulni, akivel éppen nagyon rosszban vannak. Elég elképzelhetetlen, hogy olyat engedjenek magukhoz ilyen intim közelségbe akivel nincsenek jóban éppen.

Bár az is lehet, hogy a te nőd szétveti a vágy de csak azért sem hajlandó veled szexelni mert meg van sértődve - ez esetben csak annyit lehet mondani, hogy ez nem női tulajdonság, mindenkinek vannak ilyen hülyeségei. A legtöbb nőnek ilyenkor viszont egyszerűen nincs kedve.

2016. jan. 13. 13:04
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

nem számít szexmegvonásnak, ha megbántottad valamivel, és ezért neki nincs olyan hangulata, hogy közel kerüljön hozzád. nem biztos, hogy direkt büntetni akar, egyszerűen így nincs kedve szexelni.

23n

2016. jan. 13. 13:28
 13/19 anonim ***** válasza:
10%
Inkorrekt, jellemtelen emberi viselkedés. Akármi is az ok. Én elhagynám az ilyen nőt, nem tudna meghatni az érzelmi zsarolása. Én irányítok, mert én vagyok a férfi. :)
2016. jan. 13. 15:41
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Soha nem büntetnék szexmegvonással, de én is úgy érzem, hogy lehet, hogy a kérdező kicsit félreérti a dolgokat.

Van, mikor egy kapcsolatban épp hullámvölgy van, számomra pl fontos, hogy lelkileg is egymásra legyünk hangolódva. Töltsünk együtt időt, ne csak lakótársak legyünk, akik szexelnek. És itt most nem azt mondom, hogy állandóan gyertya, meg romantika, meg stb, mert ugyanolyan jó egy vad kemény menet, de akkor is kell, hogy erre rá legyen hangolódva az ember.

Egy nőnél az egész nap "előjáték", a kedves szavak, az egymásra nézések, szerintem ezek mind-mind befolyásolják, hogy egy nő kívánja-e a szexet, vagy sem.

A másik, van, hogy ellaposodik az egész, mintha csak ürítés lenne a másiknak, na, hát ehhez sincs gyakran kedve a nőknek szerintem.

Hozzáteszem, hogy remek a szexuális életünk 3 év után még talán jobb, mint az elején, de ezeket mind végig kellett zongoráznunk nekünk is.

Volt, hogy ő kívánta jobban, én kevésbé, megbeszéltük, hogy mi a gond. De volt olyan is, hogy ő túl sokat vállalt a munkahelyén, ezért fáradt volt, stresszes, én meg majdnem megőrültem érte.

Szerintem a legtöbbeknek ilyen okok állnak a "szexmegvonás" mögött, nem pedig az, hogy büntessen.

2016. jan. 13. 15:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Én fordítva jártam így: én vagyok a nő, de tőlem vonták meg sokszor. Ha összevesztünk, azért, ha szomorú voltam, azért. Jó érzés volt, azóta is küzdök az önértékelési problémáimmal, konkrétan gyűlölöm, hogy nő vagyok.Meg az gáz, ha én kívánom az együttlétet, de a másiknak eszébe sem jut, és megalázva érzem magam, hogy kb. könyörögnöm kell azért, ami más nőknek alanyi jogon jár. Nekem nem, bele kell törődnöm és kész...
2016. jan. 15. 15:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, ne haragudj, de ez nagyon butaság. Csak azt kéne felfogni, hogy az emberek különbözőek. Különböző a szexuális igényük, ez nem rólad szól és nem gonoszságból ilyenek. Szex közben pedig nem mindenki tudja félretenni az aktuális kedvét, élethelyzetét stb...
2016. jan. 15. 15:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Jó csak akkor miért írja azt mindenki, meg mondja, hogy ők minden nap nyomják, sosem fáradt a párja, mindig kívánják egymást 30 év után is ugyanúgy...jó, tudom, hogy sokszor kamu, de akkor most nekem is hazudnom kéne magamnak?Persze, különböző igények, de én sem vagyok nimfomán. A heti kettőre való igény szerintem nem betegség...ha a férfiak csak arra tudnak gondolni, akkor meg én miért nem jártam így velük soha? Nem vagyok ocsmány, mielőtt ez felvetődne, és unintelligens sem.
2016. jan. 15. 16:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha amúgy is béna a párja az ágyban, akkor biztosan :D
2016. jan. 15. 16:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem betegség a heti kettő de az sem aki kevesebbet akar. Az emberek nem egyformák. Egy alkalommal azt mondom pech. Ha minden alkalommal ilyen pasit fogsz akkor ott lehet valami gond, és ezt nem úgy értem hogy rosszat teszel vagy ronda vagy. Ez kb olyan mint amikor egy nő mindig bántalmazó férfiakat fog ki. Valami van benne amiért pont azokat vonzza, ezen kell változtatni.
2016. jan. 15. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!