Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a tulajdonság? Nem képes elkészülni?
Egyszerűen sehova nem lehet elindulni vele. Nő létemre (állítólag mi mindig sokáig készülődünk) rendszeresen ott ülök az ajtóban felöltözve, kabátban-cipőben és várok. Ő meg "mindjárt jövök, csak még ezt átolvasom, befejezem, megírom, felhívom, elmegyek vécére, iszom, megnyitom, bezárom, megírok két operát, és felnevelek két árvát"
Na jó, kicsit túloztam, de az eleje komoly. Mondom induljunk ekkor, erre ő hogy jó, előtte kicsivel figyelmeztetem, hogy lassan készülődhetne, erre ő hogy kész leszek, ne aggódj, mikor én elkezdek öltözni megint szólok, hogy akkor 10 perc múlva megyünk, ő meg oké, kész leszek... és akkor jön a fent vázolt helyzet, de minden egyes alkalommal, évek óta.
Annyira elegem van már, mindent lekésünk, mindenki a késős párként tart nyilván minket, minden odaút egy ideges rohanás, találgatva, hogy időben vagyunk-e még... kétszer majdnem a repülőről is lemaradtunk, már a nevünket üvöltötték a hangosbemondóban, nem túl vicces. Mit csináljak már? Szép szó, hiszti, leszaromakkornemmegyek, elindultam nélküle, ez mind megvolt. Ötletek?
Passzolom. Nem tudok módszert. Nálunk is ez van, de nem ennyire súlyos. Hozzáteszem, még csak ritkán késtünk el, de az én bogaram az, hogy rühellek elkésni bárhonnan, még az eshetőségétől is a plafonon vagyok.
A volt párom miatt viszont már késtem párszor. Volt, hogy munkahelyi megbeszélésről, na, az nagyon kellemetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!