Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 27 évesen ciki, ha még egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 évesen ciki, ha még egyedülálló vagyok? L

Figyelt kérdés
Szeretnék családot, férjet, gyerekeket, de félek, túl későn lenne ez az életemben, túl idős lennék, ahogy felnő a gyerekem. Sokszor megijedek ettől, de nem akarok görcsösen partnert keresni, sokkal fontosabb, hogy megfelelő társat találjak. Viszont egy kicsit kezdem úgy érezni, hogy kifutok az időből. Mit gondoltok?
2016. jan. 7. 00:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem ciki, miért lenne az? És, ha valaki azt is mondaná, mit számítana? A te életed. Alakítsd úgy, ahogy neked jó. Ha gondolod, beszélgethetünk privátban, egyidős vagyok veled.
2016. jan. 7. 11:10
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor ciki ah az szeretnéd, hogy kapcsolatban légy, de most csak e miatt ne add lejjebb és ne légy megalkuvó mert hosszútávon magaddal cs*szel ki. Amúgy ma már az 50-60 éves nők se öregek szóval e miatt nem félnék, hogy túl későn vállalnál gyereket. Sokan 30+ osan vállalnak úgy is.
2016. jan. 7. 11:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Addig rendben hogy 30+osan vállalnak gyereket de 40 fölött már nem ajánlott az első szülés. És ahogy a nő szervezete öregszik egyre nagyobb az esély a beteg babára. Ezzel nem azt mondom hogy most holnap álljon neki bárki a babaprojektnek de ezzel szerintem akkor is számolni kell. 50-60 évesen pedig már igenis öreg a szervezet egy babához. Viszont mint följebb írtam semmit nem szabad elsietni. Főleg gyerekkérdésben nem.
2016. jan. 7. 12:23
 14/20 anonim ***** válasza:
A kérdező még csak 27 éves, ne menjünk azért nagyon messzire az időben. :-)
2016. jan. 7. 12:25
 15/20 anonim ***** válasza:
50-60 évesen nem úgy értem a nem öreget, hogy baba vállalás hanem úgy hogy aki 30 fölött vállal gyereket és 60 évesen látja meg, hogy merre felé tart a gyereke már nem minősül öregnek és nincs az a generációs különbséges ellentét(vagyis nem akkora mint régebben volt), hiszen ma is már sok 50-60 fölötti szülő modernebb nem a tipikus otthonkás én már nem kellek senkinek depiebe vonulok szülő lesz belőle.
2016. jan. 7. 13:05
 16/20 anonim ***** válasza:
15-ös akkor elnézést félreértettem :) Viszont én tesóm példáján úgy látom hogy a generációs szakadék óriási ha későn vállal valaki gyereket. Hiába próbál fiatalos maradni egy 60 körüli ember. De anya 41 évesen szült szóval tesóm tényleg kései gyerek.
2016. jan. 7. 13:14
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem gaz ,en is igy vagyok mint te csak en 27 eves ferfi vagyok.Nemreg ert veget egy 3,5 eves kapcsolatom a lany mar a menyasszonyom volt,kozos jovot terveztunk,mar az eskuvo es a gyerekvallalas is szoba kerult.Sajnos a lany maskepp gondolta vegul a dolgokat.Eleg nehez sajnos talpraallni es ujraepiteni a dolgokat.

De azt mondom az se lett feltetlenul jobb ha mar hazasok vagyunk es van gyerek es ugy megyunk szet...

Most uj part keresek,de nem gorcsosen ,nekem mindig akkor jon ossze mikor nem varom

Szval szerintem ne agyalj ezen,fiatal no vagy,van akinek mar 22 evesen csaladja van akinek ez 30 evesen jon ossze..Nem lehet mindenkinek egyforman.Eljon a te idod is ezen a teren (meg az enyem is)

2016. jan. 7. 14:56
 18/20 anonim ***** válasza:

A generációs különbség annyira egyedi, hogy én nem mernék egyértelmű következtetéseket levonni. Én 31 éves vagyok, apám 63, tehát 32 éves volt, amikor születtem (én vagyok az első gyereke), ő tipikusan az az ember, aki nem nagyon tud mit kezdeni a gyerekekkel, elvan ugyan velük is, csak szóval én gyerekként apámat mindig egy nagyon távoli valakinek éreztem. Most, hogy felnőttem, és ő már nyugdíjas, nekem már egy ideje van munkám, van egy szakmám, mostanában kezd normalizálódni és most jobb a kapcsolatom vele, mint gyerekkoromban volt. Ő amint lehetett, dolgozni kezdett, szegényen nőtt fel, ki akart keveredni belőle, így kiváló szakemberré kupálta ki magát, és egyébként még szakemberből is a lelkes, utánamenő típus, szóval inkább ez, és nem a korkülönbség miatt alakult ki "szakadék".

Anyai nagymamám húszas évei legelején szült, és mindegyik gyerekével kritikus, és ezért mindenki inkább tart vele egy távolságot, pedig kicsi a korkülönbség.

2016. jan. 7. 15:24
 19/20 Noren1989 ***** válasza:
0%

Sok ismerősöd házasodott/jegyezték el karácsonykor, mi?

Lehet, h venned kéne egy férjet az arabférj.com-on?

26/F

2016. jan. 7. 15:41
 20/20 harkow válasza:
nem,de en szivesen ismerkedek :) irj,ha gondolod.
2016. jan. 30. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!