Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szorong mellettem a barátnőm? Többi lent.
Engem is nagyon frusztrál ez, sokáig nem mertem kakkantani, ha ott volt a barátom, bár mi nem lakunk még együtt. Valamikor szóbajött és kiderült, hogy ő sem mer :D Úgyhogy azóta kicsit jobb a helyzet, bár még mindig nehéz...
Szerintem mondd meg neki, hogy tudod, hogy nem rózsát és pillangókat kakil és hogy ne féljen, te olyat rottyantasz, hogy a ház is beleremeg, hátha ettől picit megnyugszik :)
L
Köszi szépen, akkor nem egyedi a dolog :)
Én tudom intézni itthon minden gond nélkül, de Ő valahogy nem. Hétvégén annyira nem figyeltem még, de szintén egyik reggel amikor vittem kocsival a munkahelyre akkor is volt hogy hallottam nehány pukkanást. szerintem akkor már nagyon kellett neki. és úgy érzem szenved mellettem szegény.
Idővel elmúlik. Régen én is így voltam, az első barátomnál ha ott aludtam hétvégén, egy horror volt.
Most már nem zavar, de pl. nálunk úgy van, hogy az előszobából nyílik a szoba és a mosdó is, és ha kimegyek és becsukom magam után a szoba ajtaját, akkor a párom tudja, hogy egy pár percig nem szabad kijönnie.
Valahogy tényleg frusztráló tud lenni az ember lányának, hogy oké, ember ő is, de mellette meg kell tartania a nőiesség imázsát, amibe sehogy nem férnek bele az esetleg kiszűrődő hangok vagy szagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!