Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jó lenne olyan sráccal járni, aki a pasitok lenne, de néha a barátnőtök is tudna lenni?
Jézus! Még egy meleg! (vagy minek is nevezitek magatokat!)
Válasz: "igen"! Szerintem is minden lány örömmel venné, ha mondjuk Karácsonykor meztelenre vetkőznél, égő csillagszórót dugnál a seggedbe, és úgy rohangálnál fel-alá a sötét szobában!
Attól mert férfi vagy (illetve lehettél volna, csak a természet kibabrált veled) nyugodtan tudsz vele beszélgetni olyan dolgokról is, amit általában a nők szoktak megbeszélni egymás között! Ehhez nem kell fizikailag is "barátnővé" válni!
Tehát a szarkazmus nem jellemző nőkre :)
(tegnapi 18:10-es voltam, 29/F)
Szerintem is beteges...
22 éves vagyok a barátnőm 20 5éve vagyunk együtt már azóta könyörög ,hogy kisminkelhessen vagy legalább alapozót kenjen az arcomra...
Inkább keress egy pasit a barátnőd helyett mindenkinek jobb lesz ez így... vagy talán biszex vagy nem tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!