Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha a barátnőtök azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a barátnőtök azt mondaná, hogy neki semmi kedve bulikba járni meg ilyenek, de ti mehettek nélküle ahova csak akartok, minden féltékenykedés nélkül, az nektek megfelelne?

Figyelt kérdés

2013. márc. 7. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Sok párnál nagyon jól működik ez.
2013. márc. 7. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyet nem fog sohasem komolyan mondani egy nő sem. Vagy igen, de később kitör rajta a féltékenykedés.
2013. márc. 7. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
persze, mert amilyen bulikba én járok az nem normális lányoknak való :) Ha jönni akarna az lenne a para :)
2013. márc. 7. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez az, amit én sosem mondanék neki őszintén. Én biztosan féltékeny lennék, de tudja is.
2013. márc. 7. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezért jó a nem partygirl barátnő :Ö Az sokkal nagyobb baj, ha van egy barátnőd, aki buliba akar menni és veled, de olyan helyre, amit ő szeret. :) Na az a rámakkolás esete. Mert akkor sablonos fosra kell jópofát vágni, ami nekem nagyon nehezemre esik és azt nem is. :) mtv top 50-es zenékre a szemgolyóim fognak táncolni max :D
2013. márc. 7. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó lenne, de ezek a kijelentések ritkán őszinték és ritkán vezetnek jóra. Az az egészséges, ha mindkét félnek megvan a maga baráti köre, akikkel külön is tudnak néha bulizni/szórakozni.
2013. márc. 7. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Most akár elhiszik a kommentelők, akár nem, de én ilyen vagyok és teljesen őszintén gondolom. Soha nem küzdöttem komoly önértékelési zavarokkal, hogy rettegnek kellejen, mikor kefélnek félre mellőlem, másrészt van egy olyan teóriám, miszerint ha egy pasi úgy dönt, félrelép és megtörténik, akkor az ellen én már nem tehetek semmit. Én a magam részéről úgy veszek részt a kapcsolatban, hogy ne legyen oka félrelépni, ám ha mégis megteszi, az már a szabad akaratán múlik. Attól reszketni, hogy megcsal, kb. annyi értelme van mint nap mint nap félve kimenni az utcára, mert akár el is üthet a hetes busz. Ennek okán az én barátom tényleg odamehet, ahova akar, viszont cserébe én is elvárom ezt. Talán ezért nem siklott még soha félre egy párkapcsolatom sem megcsalás/féltékenykedés miatt, pedig volt pár. Ami pedig a másik, hogy nem feltétlenül kell buliba mennie ahhoz, hogy beinduljon a félrelépés. Akár fényes nappal, tankolás közben is megláthat egy olyan nőt, akitől eláll a lélegzete és én onnantól le leszek ejtve. Sajnos ez ilyen, de fölösleges problémagyártás ezen lamentálni és a csökkent önbizalmunkkal rongálni magunkat, ahelyett, hogy élveznénk a kapcsolat örömeit.
2013. márc. 7. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!