Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kizáró ok, ha egy férfi horkol?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha elég erősen horkol. Mennyire viselik el a nők, ha horkol a társuk?2016. jan. 2. 14:08
1/9 anonim válasza:
A ferjem horkol.. 10 eve egyutt vagyunk. Felkoltom olyankor;) !Neha ha egesz ejjel ezt csinalja nagyon unom es atzavarom a masik szobaba. De az esetek tobbsegeben elvagyok vele.
2/9 anonim válasza:
Szerintem, ha már odáig eljutsz egy nővel, hogy a horkolásodat hallja akkor nincs gond. :)
3/9 anonim válasza:
eléggé, ugyanis a horkolás nem egészséges
4/9 anonim válasza:
Épp aktuális ez nálunk. Lassan 3 éve élünk együtt, akkor még sokkal kevésbé horkolt amikor megismertem. Ez egyre rosszabb lett a mandulája miatt (ki kéne vetetni). Persze, nem tehet róla, hogy horkol, de konkrétan a sikítva horkol jelzőt szoktam rá használni annyira hangos, ráadásul sokkal hamarabb elalszik mint én. Hab a tortán hogy egy szobás lakásban lakunk, így még elbújni se tudok "előle". Néha órákig nem tudok tőle elaludni. Most éjszakás volt, reggel még visszafeküdtem volna 7-kor, de annyira horkolt hogy felkeltettem hogy forduljon meg. Akkor jött az, hogy ő így nem tud aludni hogy felkeltem, kezd kimenni az álom a szeméből stb, és még ő volt mérges rám, amikor én még órákkal később is a horkolást hallgattam alvás helyett... Talán a mandula kivetetés megoldaná, de nem tudom.
5/9 anonim válasza:
Azt hiszem én a "szerencsésebbek" közé sorolhatom magam. Apám világ életében horkolt de úgy hogy az egész ház zeng tőle meg tudtam szokni. A párom is szokott horkolni de nekem ez pl fel sem tűnik csak max akkor ha ő alszik el előbb vagy épp fölébredek az éjszaka közepén. Engem nem szokott zavarni.
25/L
6/9 anonim válasza:
Friss kapcsolat. Engem iszonyatosan zavar. Orvoshoz küldeném, de nem megy. Aludni nem tudok, csak füldugóval. Úgy viszont jó. Csak kicsit szégyellem előtte.
7/9 anonim válasza:
Szokott néha horkolni az én párom is, leginkább olyankor ha nagyon fáradt, akkor aztán bele is csap a lecsóba rendesen. Halkan kezdődik a szimfónia, aztán hamar max hangerőre megy. Olyankor kénytelen vagyok oldalba bökni, vagy mozgolódni, hogy hagyja abba. Szerencsére ez ritkán van. Egy párkapcsolatban néha tolerálni kell dolgokat, pláne olyanokat, amikről nem tehetünk...
8/9 anonim válasza:
Ha ez a kapcsolat elején jön ki, akkor a nők, de a férfiak is hajlamosak egyből megszabadulni a zavaró féltől.
(Szomorú igazság)
9/9 anonim válasza:
Én is azok közé tartozom, aki horkoló apa mellett nőtt fel. Úgyhogy nem zavaró. Megszoktam. Azért nyilván meglennék a horkolása nélkül. De csak azért, mert valószínűleg neki is pihentetőbb, egészségesebb lenne az alvása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!