Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak! Ti vennétek fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti vennétek fel a nevetekre 2 milliós hitelt a barátnőtök miatt? Hogy legyen autója meg legyen miből fodrászatot nyitnia.

Figyelt kérdés

2015. dec. 30. 16:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon megvezethető, naiv papucsnak kell lennie egy férfinak ahhoz, hogy ilyet tegyen.

Vagy esetleg ha már együtt van a csajjal 10 évnél régebb óta. Akkor talán elfogadható. De nem tudom elképzelni magamnak.

25/F

2015. dec. 30. 17:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem.De nem azért,mert fukar lennék.
2015. dec. 30. 17:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Soha.
2015. dec. 30. 18:51
 14/20 anonim ***** válasza:
magam érdekében sem veszek fel hitelt, inkább spórolok évekig. A bnő álmai ezen nem változtatnának.
2015. dec. 30. 20:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem, oldja meg. Nekem van ennyi pénz a számlámon, de azt sem adnám oda, hogy gyere vegyünk neked egy kocsit és egy fodrászatot... Hitelt végképp nem vennék fel emiatt.
2015. dec. 30. 20:59
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben a barátnő szereti a férfit, ilyet nem is kér tőle. Ha mégis, akkor az érdekkapcsolat.
2015. dec. 30. 21:04
 17/20 anonim válasza:

Minden további nélkül. Aztán mikor rögtön ezután dob, felvennék a következő nőmnek is. Meg az azt követőnek is...

Megáll az ész...

2016. jan. 9. 13:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Nő vagyok. Nem. Ezt kicsit túlzó elvárásnak érzem a csaj részéről.
2016. jan. 17. 12:59
 19/20 anonim válasza:

KIZÁRT DOLOG!!! :O

Mindennek van határa! A lány legyen tisztában vele már a párkapcsolat elején, hogy meddig ér a takaró hosszában és keresztben is!!!

2016. febr. 5. 18:27
 20/20 Titusztitusz ***** válasza:
Nem...Nemhogy két milliót nem, de még két forintot sem...
2016. febr. 5. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!