Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti vennétek fel a nevetekre 2 milliós hitelt a barátnőtök miatt? Hogy legyen autója meg legyen miből fodrászatot nyitnia.
Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 16:58
11/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon megvezethető, naiv papucsnak kell lennie egy férfinak ahhoz, hogy ilyet tegyen.
Vagy esetleg ha már együtt van a csajjal 10 évnél régebb óta. Akkor talán elfogadható. De nem tudom elképzelni magamnak.
25/F
12/20 anonim válasza:
Nem.De nem azért,mert fukar lennék.
14/20 anonim válasza:
magam érdekében sem veszek fel hitelt, inkább spórolok évekig. A bnő álmai ezen nem változtatnának.
15/20 anonim válasza:
Nem, oldja meg. Nekem van ennyi pénz a számlámon, de azt sem adnám oda, hogy gyere vegyünk neked egy kocsit és egy fodrászatot... Hitelt végképp nem vennék fel emiatt.
16/20 anonim válasza:
Amennyiben a barátnő szereti a férfit, ilyet nem is kér tőle. Ha mégis, akkor az érdekkapcsolat.
17/20 anonim válasza:
Minden további nélkül. Aztán mikor rögtön ezután dob, felvennék a következő nőmnek is. Meg az azt követőnek is...
Megáll az ész...
18/20 anonim válasza:
Nő vagyok. Nem. Ezt kicsit túlzó elvárásnak érzem a csaj részéről.
19/20 anonim válasza:
KIZÁRT DOLOG!!! :O
Mindennek van határa! A lány legyen tisztában vele már a párkapcsolat elején, hogy meddig ér a takaró hosszában és keresztben is!!!
20/20 Titusztitusz válasza:
Nem...Nemhogy két milliót nem, de még két forintot sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!