Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okkal szidta az anyámat? Szerinte igen mert feldühítettem.
Elutaztam 3 napra. Élettársam tegnap facebookon új profil képet tett ki, ahová írt egy férfi hogy cukiság.
Kiakadt amiért én 7 órátó nem vettem fel a telefont, írt és elolvastam (látta mert kijelzi) na és mondta mi az oka? Mondtam neki hogy semmi cukiság, ő meg azt mondta erre hogy anyád.
Jó előtte felidegesíthettem mert mondtam biztos van jobb beszélgető partnere mint én de akkor sem volt helyes.
Attól, hogy egy férfinak tetszett a képe, nem kell azonnal jelenetet rendezni :) Az csak egy kép, nem a világ vége, ezen miért sértődtél meg annyira, hogy válaszra sem méltattad? Mondjuk az reakciója humoros, jót nevettem rajta :D
29/F
Mindkettőtök viselkedése gázos.
Komolyan féltékeny vagy egy olyan dolog miatt, hogy odaír valaki a képe alá? Miért ne írhatna?
Ha a párod szeret, akkor nem fogja érdekelni egy olyan hozzászólás sem, amiben konkrétan bekóstolják, vagy csapják a szelet neki, az ilyet szerintem simán le lehet rázni.
Önbizalomhiányban szenvedsz?
Az anyázás az ő részéről sem volt korrekt, mert vajon mennyi tisztelet szorult egy olyan emberbe, aki anyázza a párját?
-_-
basszus én is férfi vagyok és lájkolok egy csomó nő ismerősöm képét, remélem, nem okozzok ezzel ekkor a gondot.
Nálad jobb beszélgetőtársat biztosan nem nehéz találni.
Azt tehát ki kellett volna találnia, hogy egy fb komment az amiért nem veszed fel a telefont?
ezt a mondatot nem nagyon értem :
"Jó előtte felidegesíthettem mert mondtam biztos van jobb beszélgető partnere mint én de akkor sem volt helyes."
Mi nem volt helyes?
hogy egy pasi azt írta "cukiság"?
De ehhez mi köze a párodnak?
És ahhoz, hogy te előtte felidegesítetted magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!