Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos lenne, ha emiatt nem kapnék ajándékot?
Eddig dolgoztam, àtlagosan kerestem. A barátom már november elejèn elöre elkérte a pènzt (50 000Ft) a karácsonyi ajándékára. Engem egy hónapra rà váratlanul kiraktak.
Decemberre minden kiadásom rendezve van, tartozik a munkahelyem, amiböl kijönne a januári lakbér rezsivel, valamint a kaja. (Nem kapok segélyt, munkát keresek)
Ezen túl van 20 ezer Ft-m magamra, ezt nem akarom beadni a közösbe.
Karácsonyra egy kistáskát (3000Ft), és szülinapra kozmetikumot (6000Ft) kértem volna.
Ma reggel a párom felhozta, nem tudja, honnan fogja elöteremteni a pénzt a barátai és az én karácsonyi ajándékomra is. Nekik muszáj, meghívtak hozzájuk.
Már arra is gondoltam, hogy akkor csak a táskát kérem, vagy lemondok arról is, mivel a párom keveset keres.
Jogos lenne, ha erre kérne?
(Még nem hozta fel, mert nem meri hogyan)
10-es tök jót írsz, csak hogy a kérdező girnyó pasijának kellene ezt írnod.
Aki előre elkéri a pénzt az ő saját ajándékára, aztán sajnálja az ötödét is, mert közben a haverjaival jópofizik.
#11,
Itt azt írja a kérdező, hogy a pasija elkérte a pénzt, ami girnyó dolog, valóban. Gondolom, azért a megfogalmazás, hogy így az X-edik kérdésnél ugyan álljunk már mellé.
Az előző két kérdésnél még szó sem volt arról, hogy pénzt adott volna, csak annyiról, hogy a leányzó megvette a srácnak álmai ajándékát, jó drágán, mert akkor még megtehette. Az meg az ő döntése volt, nem a srácé... Csak most ezzel érvel maga előtt, hogy ha bezzeg ő megvette a másiknak, mikor megtehette, akkor alap, hogy elvárja ezt vissza is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!