Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így is odaadjam neki a karácsonyi ajándékot szerintetek?
Van egy srác (23), akivel egész nyáron kb együtt voltunk, mint egy pár (szex nem volt), de nem lett kimondva, mert mikor szóba került a dolog, mindig volt valami "kifogása", pl nincs túl az exen, nem érzi azt a pluszt ami egy kapcsolathoz kellene (ennek ellenére mindig úgy viselkedett velem mintha a nője lennék), ha döcögősen indul akkor rossz vége lesz és ezért ne járjunk, ha belekezdünk de nem megy akkor elveszítjük egymást és ő nem akarja hogy rossz legyen a kapcsolatunk, stb.
Kb 3x futottunk neki a "legyünk barátok" dolognak, de végül mindig ő rúgta fel a megállapodásainkat, és neki nem volt elég a barátság. Végül nemrég nagyon összebalhéztunk, és azóta nem is beszéltünk.
DE nekem még korábban meg kellett rendelni egy külföldi oldalról azt a dolgot, amit én karácsonyra szántam neki, azonban így nem tudom, hogy odaadjam-e neki. Még ebben a hónapban lesz a szülinapom, ha felköszönt gondolom beszélünk kicsit, akkor adjam oda? Sajnos van egy olyan dilim, hogy ha célirányosan veszek valakinek valamit, azt nem szeretem másnak odaadni, ha máshogy alakulnak a dolgok, mert rosszul érezném magam tőle. =( De így hogy adhatnám oda? Nem lenne fura?
Lehetőségek:
Meleg a manus.
Akkora a p@cse mint egy ceruzaelem.
Valamilyen komplexusa van.
Egy férfinek ha nincsenek a fent leírt gondjai már rég szexeltetek volna.
Ez egy nemnormális ember keress mást, semmilyen,se kibékülős se búcsú ajándékot nem adnék a "páromnak" aki aláz egy egész nyár alatt azzal hogy nem fekszik le velem és nem tesz boldoggá.
Ezek amiket leírtál olyan mint hogy "most ne mert fáj a fejem" szóval hülye kifogás...nézz más pali után.
A pasi totál ellentmondásos. Nem elég neki a barátság, de azért legyetek barátok, kapcsolatot meg nem akar :)
Erre írtam, hogy nem tudja, mit akar.
Ha odaadod neki az ajándékot, azzal szerintem csak adni fogod alá a lovat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!