Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok ajánlani valami karácsonyi ajándékot számára?
Figyelt kérdés
A barátom 20 éves, 3 éve vagyunk együtt. Egy nap is kevés lenne ahhoz, hogy kifejtsem, mennyire rossz vagyok ajándékozás tekintetében. Vettem neki már valamit, de sajnos elég hamar kiderült hogy micsoda, ráadásul kipróbáltam mielőtt becsomagoltam volna, és nem úgy működik, ahogy azt a boltban mondták, pedig kimondottan az volt a kikötésem, így nem bánnám, ha kicserélhetném valami másra. Szereti a csillagászatot, az autókat, azok közül is inkább a veteránokat. Nem mondanám, hogy bármelyikbe komolyabban beleásta volna magát, de utána szokott olvasni ennek-annak, illetve videókat szokott nézni róluk. Ezek mellett szeret még szerelni, azzal már többször tevékenykedik, viszont barkácsolni ahogy észrevettem, annyira nem. Jelenleg Rubik kockával szórakoztatja magát, elég kitartóan próbálkozik, ebből arra következtettem, hogy szereti a logikai játékokat. Remélem valaki segítségemre siet! Hálás köszönet az összes válaszolónak!! :)2014. dec. 12. 19:17
1/6 anonim válasza:
Tescóba van még az a rubik kockás valami? Ott néz szét akkor
2/6 anonim válasza:
Vegyél neki 3000 darab puzzle-t, ugyan nem logikai, de az idő az elmegy vele.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, már néztem őket, éppen tegnap. Volt egy egész doboznyi, ami körülbelül 4-5 játékot tartalmazott, nem is volt olyan borsós az ára. Ami miatt végül nem vettem meg az az, hogy abban is van Rubik kocka, és nemrégen volt a szülinapja, és épp a tescoból kapott anyukájától. Viszont vannak külön külön is, lehet beszerzek egyet :)
2014. dec. 12. 19:29
4/6 A kérdező kommentje:
Jaj, a második hozzászólást csak most vettem észre. Ez is jó ötlet, még a végén a következő x ünnepre való ajándékokat megsúgjátok nekem :)
2014. dec. 12. 21:26
5/6 Florian Geyer válasza:
Esetleg ha van valami nagyobb szabású veteránautó kiállítás mostanában, arra jegyet. Szerintem az élmény sokkal jobb ajándék, mint a tárgy :)
6/6 A kérdező kommentje:
Ilyesmire nem is gondoltam! Ennek majd utána járok. Egész biztos feleségül kérne érte! :D
2014. dec. 15. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!