Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjek engedélyt a megcsalásra?
5 éve élek együtt a párommal, azonban mindig is izgatott nő létemre, hogy milyen lehet egy nővel együtt lenni. A lelkiismeretem nem hagyja, hogy megcsaljam a párom, de talán ha megmerném kérdezni megengedné, hogy kielégítsem a kíváncsiságomat, mert biztos vagyok abban, hogy a párom az igazi. Ha ő az igazi akkor elfogadja, hogy van ilyen vágyam és hogy szeretném kielégíteni, vagy sok ilyet kérni valakitől akiről tudom, hogy szeret engem ? Még annyit, hogy nekem is a párom az első szexuális téren és énis neki, és ha tudnám, hogy ő is csak szexelne egy másik nővel, én megengedném neki.
Nő vagyok és 22 éves, a párom 23.
"nem kell pitizni vagy meghunyászkodni, mint holmi kutya"
Fogalmam sincs, hogy a mondandóm melyik részéből szűrted le ezt, te szerencsétlen.
Mindegy. Fogyatékos vagy. Ennyi.
Mindenesetre az #1-re ne hallgass.
"Mindegy. Fogyatékos vagy. Ennyi. "
Ez ám a válasz, gratulálok! #1
ez így úgy baromság ahogy van.
mnd inkább,hogy szeretnéd kiprobálni a 3as sexet,arra vevők a pisik (álltalában) de te foglalkozz sokat a lánnyal,és egy picit a fiúddal is,de a lánnyal többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!